Pieter Coolman stapelt al negen jaar de successen op met Knack Roeselare.
Volledig scherm
Pieter Coolman stapelt al negen jaar de successen op met Knack Roeselare. © VDB

Ouders Nina en Pieter Coolman moeten bekerfinales noodgedwongen van thuis uit volgen: “Nagelbijten in de zetel, maar wel uitgedost in het blauw”

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWEN/MANNENPlots staan je beide kinderen in de volleybalfinale van de Belgische beker, maar moet je als ouder dit hoogtepunt vanaf afstand volgen. Dat is hetgeen Ann en Frank Coolman zondagmiddag zullen meemaken. Niet voor de eerste keer trouwens. Zondag zullen ze het dubbele spektakel op hun televisiescherm moeten volgen en niet zoals steeds live in Antwerpen.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Nathalie Bex (Bingoal-Chevalmeire) begint aan haar seizoen in de Omloop: “Benieuwd hoe de benen voelen”
  Wielrennen elite

  Nathalie Bex (Bin­goal-Chevalmei­re) begint aan haar seizoen in de Omloop: “Benieuwd hoe de benen voelen”

  Nathalie Bex (Bingoal Casino-Chevalmeire Cycling Team) zit na een seizoen met amper koersdagen weer op de fiets. Met een goed gevoel, want de Truiense heeft de miserie uit het verleden achter zich gelaten. Ze wil weer echt renner worden. “Ik heb de voorbije vier maanden heel hard en heel goed kunnen trainen. Zover ben ik al en daarom ben ik blij dat het seizoen van start gaat. Ik ben nog lang niet top, dus is het afwachten hoe de benen aanvoelen”, vertelt ze.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart