Mike Mossel debuteert dit weekend in de zespuntenmatch tegen City Pirates als coach van Turnhout.
Volledig scherm
Mike Mossel debuteert dit weekend in de zespuntenmatch tegen City Pirates als coach van Turnhout. © Facebook / RV

Oude bekende Mike Mossel moet Turnhout behoeden voor degradatie: “Geen simpele opdracht, maar allemaal samen kunnen we tij keren”

voetbal tweede nationale BTurnhout heeft niet lang zonder trainer gezeten. Amper drie dagen na het ontslag van Dave De Herdt hebben de Binken met de Nederlander Mike Mossel al een nieuwe coach gevonden. De 52-jarige ex-speler van onder meer Turnhout tekende een contract tot het einde van dit seizoen met een optie voor volgend jaar.

 1. Ruud Vormer weet vandaag of hij morgen weer mag spelen met Zulte Waregem: "Onze behoudskansen? Moeilijk, maar niet onmogelijk"
  PREMIUM

  Ruud Vormer weet vandaag of hij morgen weer mag spelen met Zulte Waregem: "Onze behoudskan­sen? Moeilijk, maar niet onmogelijk"

  “Hoe hoog ik onze behoudskansen inschat? Nou, het wordt heel moeilijk...” Ruud Vormer zegt wat veel voetbalstemmen over Zulte Waregem denken. Op een zucht van zijn 35ste verjaardag mag het niet verbazen dat de Nederlander heeft geleerd realistisch over de dingen te denken, zeker na zijn wedervaren van de voorbije jaren. Icoon van Club Brugge, maar toch niet door de grote poort kunnen vertrekken bij blauw-zwart: het wringt nog altijd een beetje. Zijn intrede bij Zulte Waregem deed vermoeden dat het behoud van Essevee verzekeren slechts een kwestie van tijd zou zijn, maar een sleutelbeenbreuk vergalde het sprookje dat hij aan de Gaverbeek leek te gaan schrijven. Morgen, vrijdag, staat Vormer mogelijk weer op het terrein om alsnog een mirakel te helpen realiseren. In afwachting van het groen licht van zijn behandelende arts: een lange babbel over de zes moeilijke weken die achter hem liggen en de vier beslissende die er aan komen.
 1. Gentenaar Jari Vandeputte (27) viert titel met Catanzaro in Serie C en pakt derde prijs in zes jaar Italië: “Mijn beste seizoen tot dusver”
  PREMIUM
  voetbal belgen in het buitenland

  Gentenaar Jari Vandeputte (27) viert titel met Catanzaro in Serie C en pakt derde prijs in zes jaar Italië: “Mijn beste seizoen tot dusver”

  Vergeet ‘the American Dream’, Gentenaar Jari Vandeputte beleeft zíjn droom in Italië. Nadat hij eerder met Viterbese de Coppa Italia Lega Pro (een bekercompetitie in de Serie C) al won en met Vicenza Virtus kampioen werd én de promotie naar de Serie B vierde, pakte de 27-jarige middenvelder vorig weekend ook met Catanzaro de titel in de Serie C. Een derde prijs op Italiaanse bodem in zes jaar tijd in wat een absoluut recordseizoen aan het worden is.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.