Frank Magerman (links op de foto) met T1 Javier Torrente (centraal) en die andere nieuwe assistent Greg Vanderidt.
Volledig scherm
Frank Magerman (links op de foto) met T1 Javier Torrente (centraal) en die andere nieuwe assistent Greg Vanderidt. © Gmax

Oude bekende Frank Magerman komt bij technische staf Beerschot: “Deze trein mocht ik niet laten passeren”

Voetbal 1AMet Frank Magerman nam Beerschot een oude bekende op in de technische staf van de A-kern. Magerman moet de nieuwe T1 Javier Torrente mee gaan assisteren. “Dit had ik niet zien aankomen, maar ik wil deze kans met beide handen grijpen”, zegt de man die met Beerschot-Wilrijk kampioen werd in eerste provinciale.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Kapitein Wouter Corstjens en Patro Eisden staan voor een moeilijke uitwedstrijd: “Nog twee weken doorbijten”
  Voetbal Eerste Nationale

  Kapitein Wouter Corstjens en Patro Eisden staan voor een moeilijke uitwed­strijd: “Nog twee weken doorbijten”

  Nog twee speelweken en dan komt de winterstop eraan. Met een verplaatsing naar Francs Borains staat Patro Eisden voor een moeilijke opdracht. Na een prima start is de ploeg van MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez aan een mindere periode toe. Toch blijven de Waalse ploegen een moeilijk gegeven voor Patro Eisden. De Maaslanders daarentegen legden tot hiertoe een geslaagd parcours af, maar verloren tussendoor wel tegen La Louvière en Luik. “Zaterdag moeten we in de Borinage een driepunter pakken”, weet Eisdens kapitein Wouter Corstjens.