Wouter Hias moest door een scheur in de achillespees een punt zetten achter z'n voetballersbestaan.
Volledig scherm
Wouter Hias moest door een scheur in de achillespees een punt zetten achter z'n voetballersbestaan. © Meurs

Oud-speler Wouter Hias gaat als postformatietrainer aan de slag bij KVK Tienen: “Individuele coaching is een passie geworden”

voetbal eerste nationaleKVK Tienen heeft de laatste jaren flink wat stappen gezet, niet alleen sportief met de stijging naar eerste nationale, maar ook qua professionele omkadering. Wat dat laatste betreft kan ook de jeugdwerking uiteraard niet achterblijven. De voorbije week stelde de club nog oude bekende Wouter Hias (30) aan als postformatietrainer.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.