Oscar Van Mol vermoedt dat hij zaterdagavond zal moeten proberen om Dennis Van Vaerenbergh het scoren te beletten.
Volledig scherm
Oscar Van Mol vermoedt dat hij zaterdagavond zal moeten proberen om Dennis Van Vaerenbergh het scoren te beletten. © Robby Verdickt

Oscar Van Mol (RC Harelbeke): “Blijven geloven dat het goed komt, want we speelden slechts twee slechte matchen”

voetbal tweede nationale AIn de strijd om het behoud speelt RC Harelbeke voor de winterstop nog twee sleutelmatchen: uit bij Dikkelvenne, thuis tegen Oudenaarde. De Ratten tellen twee punten minder dan Dikkelvenne en moeten op Oudenaarde vier punten goedmaken.

 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. KVO-supporter Martin Heylen wikt en weegt ‘zijn’ ploeg: “Als er versterking komt in drie linies, redden we ons”
  Oostende

  K­VO-supporter Martin Heylen wikt en weegt ‘zijn’ ploeg: “Als er verster­king komt in drie linies, redden we ons”

  De slechte prestaties van KV Oostende raken elke fan in het hart. Dat is bij jarenlang ambassadeur en supporter Martin Heylen niet anders. De televisiemaker zit steevast in de tribune en heeft zo zijn eigen visie op de gang van zaken bij zijn club én het spelletje in 't algemeen. “Eigenlijk verglijdt voetbal kijken naar het aanmoedigen van twee ‘winkels’ tegen elkaar.”
 1. Dries Lahraoui (ZVK Eisden-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”
  FUTSAL EERSTE NATIONALE

  Dries Lahraoui (ZVK Eis­den-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”

  ZVK Eisden-Dorp verwacht vrijdagavond een volle sporthal ‘de Helix’ voor de Limburgse derby tegen Full Hasselt. De voorbije jaren zorgde deze confrontatie steeds veel strijd, spanning en een ongelooflijke ambiance. Dat zal vrijdag niet anders zijn. Eisden nam een prima seizoenstart en draaide het hele seizoen mee in de veilige middenmoot. Hasselt daarentegen moest een tijdje wachten vooraleer de motor echt aansloeg, maar zit na een inhaalbeweging de Maasmechelaars op de hielen. “We willen het seizoen afsluiten als beste Limburgse ploeg. Winnen tegen Hasselt is dus een must”, klinkt Eisdens doelman Dries Lahraoui resoluut.
 2. Mauro Devos en KM Torhout als underdog richting Jong Cercle: “Kansloos zijn we zeker niet”
  voetbal tweede nationale A

  Mauro Devos en KM Torhout als underdog richting Jong Cercle: “Kansloos zijn we zeker niet”

  Sinds de aanstelling van Geert Versavel als nieuwe T1 verloor KM Torhout sinds begin november geen match meer in tweede nationale A. Aan die ongeslagen reeks van negen wedstrijden zonder nederlaag, kwam afgelopen weekend een eind na een 2-0-verlies in Wetteren. De groen-witte formatie blikt met trots terug op die knappe reeks en wil dit weekend tegen Jong Cercle opnieuw aanknopen met puntengewin.