Oscar Van Mol: “Ik kon snel uit blessure terugkomen.”
Volledig scherm
Oscar Van Mol: “Ik kon snel uit blessure terugkomen.” © VDB

Oscar Van Mol (Harelbeke) kijkt uit naar duel met Brakel: “Thuis kunnen we altijd dat tikkeltje meer”

Voetbal tweede nationale ATweedenationaler RC Harelbeke haalde op verplaatsing tegen het sterke en immer ambitieuze KFC Sparta Petegem een puntje. Met Olsa Brakel krijgen de Ratten dit weekend opnieuw een serieuze klepper voorgeschoteld.

 1. ASV Geel trekt met 19 (!) fitte spelers naar de topper tegen de buren van Wezel: “Heel moeilijk is om bepaalde knopen door te hakken”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  ASV Geel trekt met 19 (!) fitte spelers naar de topper tegen de buren van Wezel: “Heel moeilijk is om bepaalde knopen door te hakken”

  Op de voorlaatste speeldag van de heenronde wordt zaterdagavond om 19.30 uur in eerste provinciale de topper afgewerkt tussen de buren van ASV Geel en Wezel Sport. De thuisploeg liet de voorbije weken niets aan het toeval over, en liet een grote indruk na. Bovendien wordt trainer Bart Janssens geconfronteerd met positieve selectieproblemen.
 2. Topschutter Conor Laerenbergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Topschut­ter Conor Laeren­bergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”

  Een statement was het vorige week. Mariekerke-Branst peuzelde voormalig leider Bonheiden helemaal op en nam op autoritaire wijze de, zij het gedeelde, eerste plaats over in tweede A. Onder meer dankzij twee goals van Conor Laerenbergh (ex-Antwerp en Beerschot) stond de 0-4 eindstand al aan de pauze op het bord en zo lijkt de titelfavoriet na een moeizame start eindelijk op toerental.