Aan het einde van E3 Saxo Bank Classic in Bavikhove werd Victor Delbarge zestiende en beste West-Vlaamse junior.
Volledig scherm
Aan het einde van E3 Saxo Bank Classic in Bavikhove werd Victor Delbarge zestiende en beste West-Vlaamse junior. © VDB

Oscar Chamberlain wint E3 Saxo Bank Classic, Victor Delbarge overleeft heuvelzone en wordt zestiende

WIELRENNEN JUNIORENAustralische winst in E3 Saxo Bank Classic voor junioren! Na een passage in de Vlaamse Ardennen was Oscar Chamberlain zaterdag sneller dan de Deen Alfred Grenaee en de Zwitser Ilian Barhoumi. Sente Sentjens was de snelste van de groep en eindigde vierde.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Maaseik is op zijn hoede voor de match in Leuven: “Het is er nooit gemakkelijk”
  PREMIUM
  Lotto Volley Liga

  Maaseik is op zijn hoede voor de match in Leuven: “Het is er nooit gemakke­lijk”

  Greenyard Maaseik trekt voor de zesde match in de champions play-off naar Leuven. Met de nodige voorzichtigheid, want de Brabanders bleken in het verleden meer dan eens een heel erg taaie klant. Dat was ook begin maart het geval toen Tuerlinckx en co twee sets pakten in de Steengoed Arena. Het was meteen ook een wake-up call voor de Maaslanders die daarna een foutloos parcours aflegden.