Julien Van Den Brande richt zijn vinger bij de finish naar de hemel.
Volledig scherm
Julien Van Den Brande richt zijn vinger bij de finish naar de hemel. © RV/Fien De Paepe

Organisator Julien Van Den Brande wint Memorial Dylan Beeckman in Schoonaarde: “Mooi eerbetoon aan mijn overleden vriend”

Wielrennen elite z/cJulien Van Den Brande heeft in zijn eigen gemeente Schoonaarde de Memorial Dylan Beeckman gewonnen. Neen, het ging niet om een interclub of een kampioenschap, maar de emoties waren er niet minder om. Van Den Brande organiseerde de koers zelf ter nagedachtenis van zijn overleden vriend Dylan Beeckman.

 1. Circuit Zolder stelt mooie kalender Belcar 2023 voor, 24 Hours of Zolder weer einde augustus
  autosport

  Circuit Zolder stelt mooie kalender Belcar 2023 voor, 24 Hours of Zolder weer einde augustus

  Nadat 2022 het seizoen van het nieuwe sportieve reglement werd, met een boeiende sportieve strijd op alle fronten, kiest het nationale uithoudingskampioenschap of het Belcar Endurance Championship in 2023 voor continuïteit. Het kampioenschap telt vijf meetings, met een start op eigen bodem in mei tijdens het New Race Festival, terwijl de finale vijf maanden later ook op Circuit Zolder plaatsvindt. Daartussen doen de teams en deelnemers Spa-Francorchamps en Oschersleben aan, terwijl ze eind augustus 24 uur lang zullen racen, tijdens de traditionele uithoudingsklassieker op Circuit Zolder.
 2. Cercle Brugge bereidt deel twee van seizoen voor op stage in Benidorm: “Ideale trainingsomstandigheden”

  Cercle Brugge bereidt deel twee van seizoen voor op stage in Benidorm: “Ideale trainings­om­stan­dig­he­den”

  Terwijl de aandacht van de Belgische voetballiefhebber quasi volledig bij het WK in Qatar is, zijn onze clubs in stilte aan de voorbereiding op het tweede deel van hun seizoen begonnen. Cercle Brugge vertrok gisteren op stage naar Benidorm. Morgen komt ook AS Monaco daar aan, vrijdag werken de Vereniging en de moederclub van coach Philippe Clement om 15.00 uur een oefenduel af.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Na drie rugoperaties en meer dan twee jaar blessureleed maakt Yannick Cornelissen weer zijn opwachting bij BBC Geel
  basketbal top division one

  Na drie rugopera­ties en meer dan twee jaar blessure­leed maakt Yannick Cornelis­sen weer zijn opwachting bij BBC Geel

  Pijnlijke maar vermijdbare nederlaag voor BBC Geel. Een voorsprong van tien punten bleek in het slotquarter niet voldoende voor de zege (65-67). Phantoms Boom ontving het cadeau met open armen. Ondanks het verlies toch ook positief nieuws voor de Kempense club: na meer dan twee jaar blessureleed verscheen Yannick Cornelissen weer op het terrein.
 3. Azzeddine Zaidi tovert tegen Hoegaarden-Outgaarden en houdt KHO Bierbeek zo aan de leiding in eerste provinciale: “Ik wil er staan op de belangrijke momenten”

  Azzeddine Zaidi tovert tegen Hoegaarden-Outgaarden en houdt KHO Bierbeek zo aan de leiding in eerste provincia­le: “Ik wil er staan op de belangrij­ke momenten”

  Het nummer vier Hoegaarden-Outgaarden kondigde zich aan als een lastige klip om te omzeilen voor KHO Bierbeek. Dat bleek ook afgelopen zaterdagavond, al lieten de manschappen van trainer Lavigne zich niet uit hun lood slaan. Dankzij twee goals van uitblinker Azzeddine Zaidi won de fiere leider met duidelijke 3-1-cijfers.