Christophe Verhaeghe zal straks het pad proberen te effenen voor internationale padelevenementen.
Volledig scherm
Christophe Verhaeghe zal straks het pad proberen te effenen voor internationale padelevenementen. © VDB

Organisator Christophe Verhaeghe: “Eind augustus internationaal exhibitietoernooi padel in Knokke”

padelDe padelsport blijft in onze provincie haar opmars verderzetten en dus konden internationale toernooien ook niet langer uitblijven. Van 27 tot 29 augustus pakt men in Knokke alvast al uit met internationaal exhibitietoernooi. 

 1. Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithangbord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”
  Triatlon Olympische Spelen

  Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithang­bord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”

  Het nieuws dat triatleet Jelle Geens omwille van een eerdere positieve coronatest niet kan deelnemen aan de individuele wedstrijd van de olympische triatlon sloeg vrijdagochtend in als een bom. Ook bij zijn club Atriac, de Antwerpse Triatlon Club, reageert men met verstomming op het nieuws en voelen ze mee met de ontgoocheling die bij de Limburger momenteel overheest. Mogelijk kan Geens nog wel deelnemen aan de Mixed Team Relay-wedstrijd in Tokio. Geens testte intussen al een eerste keer negatief, bij een tweede negatieve test zou hij maandag alsnog kunnen afreizen naar Japan.
 1. Guust De Smul wil ook in Crossduatlon Series uitblinken: “Odeyn wordt te duchten tegenstander in Westrozebeke”
  duatlon

  Guust De Smul wil ook in Crossdu­atlon Series uitblinken: “Odeyn wordt te duchten tegenstan­der in Westrozebe­ke”

  Het wedstrijdcircuit dat het meest te lijden heeft gehad onder de coronacrisis is wellicht het nieuwe regelmatigheidscriterium van de Crossduatlon Series. In principe ging dit van start gaan in januari, maar corona deed vele wedstrijden de das om. De Crossduatlon van Westrozebeke werd ondertussen al tot twee keer toe verschoven, maar wordt zaterdag de openingsmanche van het regelmatigheidscriterium. Meer dan 125 atleten verschijnen er aan de start met daarbij heel wat mooie namen.
 2. Maaseik versterkt zich met Servische globetrotter Lazar Cirovic
  Volleybal Euromillions League

  Maaseik versterkt zich met Servische globetrot­ter Lazar Cirovic

  Greenyard Maaseik heeft zich versterkt met de Servische hoekaanvaller Lazar Cirovic. De 29-jarige international komt over van Baniyas in de Verenigde Arabische Emiraten. Cirovic is Servisch international en hij maakte deel uit van de ploeg die in 2019 Europees kampioen werd. Een topper, maar ook een speler die al bij heel wat clubs speelde. Voor hij vorig seizoen naar de Arabische Emiraten trok, speelde hij onder meer in Turkije, Griekenland, Italië en China.