Haris Bratanovic probeert te scoren tussen Markel Brown en Roby Rogiers (Antwerp Giants).
Volledig scherm
Haris Bratanovic probeert te scoren tussen Markel Brown en Roby Rogiers (Antwerp Giants). © VDB

Oostende verzekert zich van polepositie na ruime winst tegen Antwerp Giants: “Defensief niet op de afspraak”

BASKETBAL BNXT LEAGUEReclame voor het offensieve basketbal zaterdagavond in de Versluys Dôme. Niet zozeer wat het verdedigend aspect van de sport betreft, getuige de 111-91-overwinning van Oostende in de topper tegen eerste achtervolger Antwerp Giants.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Bente Deckers (VC Oudegem): “In de Champions Play-offs telt maar een ding: gas geven”
  PREMIUM
  Vrouwenvolleybal Liga A

  Bente Deckers (VC Oudegem): “In de Champions Play-offs telt maar een ding: gas geven”

  Het wordt een cruciale week voor de volleybalsters van VC Oudegem. Een aantal weken geleden verloor het Dendermondse team nog in Charleroi. Om de derde plaats veilig te stellen, was donderdag een overwinning tegen de Walen meer dan wenselijk. Bovendien komt Gent zondagavond op bezoek. Indien de ploeg van coach Callens tegen het VDK-team kan winnen, blijft zelfs een tweede plaats mogelijk.
 2. Frederik D’Hollander kan met Zulte Waregem rekenen op Vormer tegen Antwerp: “Het geloof is groot bij ons”
  PREMIUM
  voetbal jupiler pro league

  Frederik D’Hollander kan met Zulte Waregem rekenen op Vormer tegen Antwerp: “Het geloof is groot bij ons”

  Medisch is Ruud Vormer goedgekeurd voor de dienst, morgenavond tegen Antwerp. Of Frederik D’Hollander de... Hollander straks ook meteen in de ploeg zet, is nog even afwachten. Met het gelijkspel op Standard als motor, is bij Zulte Waregem alvast de hoop op een mogelijk mirakel fors toegenomen. “Vanuit veel hoeken, vaak mensen die ik totaal niet ken, krijg ik complimentjes en aanmoedigingen”, kadert de kersverse T1 het herwonnen geloof in de redding.
 3. Dante Walen De Keyser helpt Racing Mechelen met omhaal en late gelijkmaker aan punt bij Londerzeel (2-2): “Een van meest speciale goals uit mijn carrière”
  PREMIUM

  Dante Walen De Keyser helpt Racing Mechelen met omhaal en late gelijkma­ker aan punt bij Londerzeel (2-2): “Een van meest speciale goals uit mijn carrière”

  Na twee nederlagen kwam Racing Mechelen ook op het veld van Londerzeel niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Máár omdat we het glas al eens liever halfvol zien dan halfleeg waren er zaterdagavond voor de Racing-fans wel weer een aantal zaken om zich aan op te trekken in vergelijking met de voorbije weken. Niet alleen kon Dante Walen De Keyser voor het eerst belangrijk zijn voor de Mechelaars met twee goals, ook de wedstrijdmentaliteit waarmee Racing zich naar het gelijkspel knokte, was bemoedigend.