Lisa Petry (midden) brengt KRC Genk Ladies op voorsprong en wordt gefeliciteerd door haar teammaats.
Volledig scherm
Lisa Petry (midden) brengt KRC Genk Ladies op voorsprong en wordt gefeliciteerd door haar teammaats. © Dick Demey

Ook KRC Genk Ladies door Club Brugge uit de beker gewipt: “We begonnen te slap aan de tweede helft”

Club Brugge blijft de boeman van het Genkse voetbal. Ook KRC Genks Ladies slaagde er niet in om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Beker van België. De Genkies speelden nochtans een knappe eerste helft en klommen via Lisa Petry verdiend op voorsprong. Twee snelle Brugse goals vlak na de rust zorgden evenwel voor de ommekeer. De ontgoocheling in het Genkse kamp achteraf was groot.

 1. SK Londerzeel en trainer Stijn Geys blijven toewerken naar herstart: “Het lijkt wel of we een aan een nieuw seizoen beginnen door die lange winterstop”
  voetbal tweede nationale B

  SK Londerzeel en trainer Stijn Geys blijven toewerken naar herstart: “Het lijkt wel of we een aan een nieuw seizoen beginnen door die lange winterstop”

  Net zoals bij alle andere clubs probeert men ook bij tweedenatioanler SK Londerzeel de extra tijd goed te besteden in afwachting van de eventuele competitieherstart in het laatste weekend van januari. Hetzij door middel van het afwerken van oefenmatchen, hetzij door het zo goed als proberen samen te houden van de kern die momenteel gedeeld vierde staat.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.