Het podium van de Challenge in Geraardsbergen twee jaar geleden met winnaar Pieter Heemeryck , Tom Mets (l.) en Pamphiel Pareyn (r.).
Volledig scherm
Het podium van de Challenge in Geraardsbergen twee jaar geleden met winnaar Pieter Heemeryck , Tom Mets (l.) en Pamphiel Pareyn (r.). © Geert De Rycke

Ook internationale topwedstrijd Challenge Geraardsbergen geannuleerd: “Ondanks coronaveilig plan gaven autoriteiten niet thuis”

triatlonHet zag er lange tijd anders uit en de organisatoren hebben er alles aan gedaan om het onmogelijke toch mogelijk te maken, maar ook dit jaar wordt de internationale toptriatlonwedstrijd Challenge Geraardsbergen geannuleerd. De aanslepende onzekerheid over wat mag en kan op zondag 6 juni hebben de organisatoren doen besluiten om voor de vele atleten duidelijkheid te scheppen. “Ondanks het indienen van een volledig COVID-veilig plan voor onze race bij de verschillende autoriteiten kregen we geen reactie. Deze onzekerheid was niet langer houdbaar”, klinkt het.

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!