Twee jaar geleden waren Remco Evenepoel en Gert Verhulst de blikvangers van het Herfstcriterium in Oostrozebeke, dat pas in 2022 voor het eerst weer op de kalender komt.
Volledig scherm
Twee jaar geleden waren Remco Evenepoel en Gert Verhulst de blikvangers van het Herfstcriterium in Oostrozebeke, dat pas in 2022 voor het eerst weer op de kalender komt. © VDB

Ook in 2021 geen Herfstcriterium in Oostrozebeke: “Daags na Parijs-Roubaix moeilijk om grote namen te halen”

WIELRENNEN PROFSOok dit jaar geen Herfstcriterium in Oostrozebeke. De wedstrijd stond op maandag 4 oktober op de kalender. De organisatie vreest evenwel dat ze daags na Parijs-Roubaix en daags voor Binche-Chimay-Binche geen grote namen naar Oostrozebeke zal kunnen lokken.

 1. Short Endurance Zolder: Davy Maes en David Drieghe winnen de voorlaatste race van het seizoen
  autosport

  Short Endurance Zolder: Davy Maes en David Drieghe winnen de voorlaat­ste race van het seizoen

  De voorlaatste manche van de Zolder Endurance Trophy van de Motorsportschool.com op Circuit Zolder was een zeer mooie race in perfecte omstandigheden. Maar liefst 36 teams op twee wielen vonden hun weg naar de start van de voorlaatste short endurance-wedstrijd van het seizoen. De race zag Mototec H Gyrt Pro Shop in Superbike en Derous – Dewever in Supersport winnen. Op donderdag 20 oktober wordt er over de beide kampioenschappen beslist tijdens de finale, uiteraard weer op Circuit Zolder.
 2. Ruben Janssen en Eendracht Termien nemen een prima competitiestart: “Niet gaan zweven en met beide voeten op de grond blijven”
  voetbal derde nationale B

  Ruben Janssen en Eendracht Termien nemen een prima competitie­start: “Niet gaan zweven en met beide voeten op de grond blijven”

  Eendracht Termien heeft zijn start niet gemist. De Genkse ploeg pakt 7 op 9 en prijkt na drie speeldagen samen met titelkandidaten Geel en Houtvenne op een gedeelde eerste plaats. Of we Termien ook aan het lijstje titelkandidaten mogen toevoegen? “Een promotie naar tweede afdeling leeft binnen de club, maar in eerste instantie mikken we op een eindrondeticket”, probeert centraal verdediger Ruben Janssen de druk af te houden.