Twee jaar geleden waren Remco Evenepoel en Gert Verhulst de blikvangers van het Herfstcriterium in Oostrozebeke, dat pas in 2022 voor het eerst weer op de kalender komt.
Volledig scherm
Twee jaar geleden waren Remco Evenepoel en Gert Verhulst de blikvangers van het Herfstcriterium in Oostrozebeke, dat pas in 2022 voor het eerst weer op de kalender komt. © VDB

Ook in 2021 geen Herfstcriterium in Oostrozebeke: “Daags na Parijs-Roubaix moeilijk om grote namen te halen”

WIELRENNEN PROFSOok dit jaar geen Herfstcriterium in Oostrozebeke. De wedstrijd stond op maandag 4 oktober op de kalender. De organisatie vreest evenwel dat ze daags na Parijs-Roubaix en daags voor Binche-Chimay-Binche geen grote namen naar Oostrozebeke zal kunnen lokken.

 1. Eerste editie van Vermarc Driedaagse van Vlaams-Brabant belooft stevige rittenkoers te worden
  Wielrennen

  Eerste editie van Vermarc Driedaagse van Vlaams-Bra­bant belooft stevige ritten­koers te worden

  De focus van het Vlaamse wielrennen ligt de komende dagen in Vlaams-Brabant. Vrijdag gaat de eerste editie van de Vermarc Driedaagse voor junioren door, zondag strijden de nieuwelingen in Liedekerke voor de nationale titel en volgende week vindt de Ronde van Vlaams-Brabant plaats. In augustus komen de vrouwen aan de beurt en in september is er nog een tweedaagse voor nieuwelingen.
 2. Liesbet Van Breedam: “Telkens wanneer de Olympische Spelen beginnen, komen de geweldige herinneringen aan Peking 2008 weer boven”

  Liesbet Van Breedam: “Telkens wanneer de Olympische Spelen beginnen, komen de geweldige herinnerin­gen aan Peking 2008 weer boven”

  In 1996, tijdens de Olympische Spelen van Atlanta, stond beachvolleybal voor de eerste keer op de officiële kalender. Het was een enorme mijlpaal in de geschiedenis van deze sport. Sindsdien is beachvolley niet meer weg te denken uit het programma. De zomersport wint almaar aan populariteit en behoort tot de meest bekeken topevenementen op de Spelen. In Tokyo 2021 viert het beachvolleybal zijn 25-jarig jubileum op de olympische kalender.