Hannelore Van Poppel (r.) aan het werk in het duel met leider AA Gent.
Volledig scherm
Hannelore Van Poppel (r.) aan het werk in het duel met leider AA Gent. © Sevil Öktem / RV

Ook Hannelore Van Poppel en Kontich FC dames ontsnappen niet aan uitstel door corona: “Tijd gebruiken om lijn in prestaties te brengen”

VrouwenvoetbalDe dames van Kontich FC zagen hun winterstop al vervroegd nadat het duel met OHL B vooruit werd geschoven op de kalender en na de beslissing van dinsdag om de competitie te pauzeren wordt die ook nog (minstens) met twee weken verlengd. Net als in eerste nationale bij de heren en vrouwen, hervatten ook de dames in tweede nationale ten vroegste vanaf 17 januari.

 1. De Panne zegeviert in kelderkraker tegen Roeselare-Daisel B: “Operatie redding is ingezet, maar we zijn er nog niet”
  PREMIUM
  voetbal derde provinciale B

  De Panne zegeviert in kelderkra­ker tegen Roeselare-Dai­sel B: “Operatie redding is ingezet, maar we zijn er nog niet”

  RC De Panne heeft met een 4-1-zege tegen rechtstreeks concurrent SK Roeselare-Daisel B een cruciale zege geboekt in de strijd om het behoud. De kustploeg verlaat zo de voorlaatste plaats en wipt over de Roeselarenaars naar de veertiende plaats in derde provinciale B, met één punt voorsprong op haar naaste concurrent. Kruiseke blijft afgetekend laatste.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.