Kan Asterix Avo zaterdag opnieuw vreugdetaferelen tonen of valt de confrontatie tegen Charleroi in het water.
Volledig scherm
Kan Asterix Avo zaterdag opnieuw vreugdetaferelen tonen of valt de confrontatie tegen Charleroi in het water. © Geert De Rycke

Ook Asterix Avo zit met vraagtekens nadat er een paar speelsters besmet zijn door het virus: “Bang afwachten of er zaterdag wel kan gespeeld worden”

Volleybal Liga AOok Asterix Avo ontsnapt niet aan het coronavirus en heeft drie besmette speelsters in het team. Onmacht en twijfels sluipen in de ploeg, zelfs met een erg gedisciplineerde aanpak en strikte levensstijl. Tegenwoordig wordt er niet meer gevraagd hoe het met je gaat. De vraag die tegenwoordig  in alle sportmiddens gesteld wordt, is: “Zijn er voldoende mensen om te kunnen spelen.” 

  1. Fanno Nijst schudt met Olsa degradatiespook af en doet plots mee voor periodetitel: “Kijken van week tot week”
    Voetbal tweede nationale A

    Fanno Nijst schudt met Olsa degradatie­spook af en doet plots mee voor periodeti­tel: “Kijken van week tot week”

    Amper enkele weken nadat bij Olsa Brakel een crisis werd afgezworen dankzij een belangrijke zege op het veld van de buren uit Oudenaarde prijkt geel-zwart zowaar aan de leiding van de derde periode. Oostkamp zette vorig weekend titelfavoriet Lokeren-Temse nog een hak, maar ging zondag voor de bijl tegen een goed georganiseerd Brakel. Een knappe tien op twaalf heeft de jongens van coach Nijst naar veilige oorden in het klassement gebracht.