Wies Nuyens overtrof op het WK in Fayetteville zijn stoutste verwachtingen.
Volledig scherm
Wies Nuyens overtrof op het WK in Fayetteville zijn stoutste verwachtingen. © Belga

Onvermoeibare Wies Nuyens als eerstejaars schitterend zevende op eerste WK

Veldrijden junioresZondag gaf Wies Nuyens een allereerste keer zijn visitekaartje af op het internationale wielertoneel. In eigen land had de junior uit Roosdaal zich al enkele keren kunnen manifesteren, maar nu heeft men hem ook in het buitenland leren kennen. Nuyens finishte na een knap en regelmatig wereldkampioenschap op een prachtige zevende plaats. 

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. WK-sensatie Jerome Ngom Mbekeli spreidt zijn vleugels bij SK Beveren: “Ik wil hier excelleren”
  PREMIUM
  voetbal challenger pro league

  WK-sensatie Jerome Ngom Mbekeli spreidt zijn vleugels bij SK Beveren: “Ik wil hier excelleren”

  SK Beveren zorgde tijdens de winterstop voor een stunt. Het haalde met Jerome Ngom Mbekeli (24) een winger in huis die even daarvoor op het WK schitterde bij Kameroen. In de fameuze 1-0-overwinning van z’n land tegen Brazilië, schilderde hij de bal op het hoofd van Vincent Aboubakar bij de winning goal. Van de Ontembare Leeuwen naar de Leeuwen van Beveren, het is een serieuze stap, maar Ngom speelde nog in de eigen Kameroense competitie. Gaandeweg vindt hij ook in België zijn draai.
 3. Robin Hambrouck en Sportief Rotselaar kennen geen genade met dorpsgenoot Rapide Wezemaal: “We hadden nog iets goed te maken”
  PREMIUM
  voetbal tweede provinciale B

  Robin Hambrouck en Sportief Rotselaar kennen geen genade met dorpsge­noot Rapide Wezemaal: “We hadden nog iets goed te maken”

  De titelstrijd was voor Sportief Rotselaar heel even bijzaak afgelopen zaterdag met de komst van buur Rapide Wezemaal. De eer van het dorp stond op het spel en dus lieten de manschappen van coach Van Der Bauwhede niet na om het gaspedaal stevig in te drukken. Met een historische 7-0-pandoering werd de dorpsgenoot huiswaarts gestuurd.