Ondervoorzitter Johny Castermans kijkt nu al reikhalzend uit naar de competitiestart van Belisia SV.
Volledig scherm
Ondervoorzitter Johny Castermans kijkt nu al reikhalzend uit naar de competitiestart van Belisia SV. © Borgerhoff

Ondervoorzitter Johny Castermans (Belisia SV): “Het is uitkijken naar de competitie, die niet snel genoeg kan beginnen

voetbal tweede nationale BTerwijl de spelers zich onder leiding van het duo Wim Hayen (T1) en Jan Schoefs  (T2) flink in het zweet werken, kijkt ondervoorzitter Johny Castermans van de zijlijn toe. De bankier, die in het verleden wel vaker even langs liep op de trainingen, houdt eraan om de pas aangeworven spelers Timo Cauwenberg (Lierse Kempenzonen) en Benjamin Brants (Thes Sport) persoonlijk welkom te heten.

 1. Timothy Allemeersch (SKDJ Lovendegem) na 3-3-gelijkspel bij Meetjesland: “Twee verloren punten, maar Lovendegem kan ver raken dit seizoen”
  voetbal tweede provinciale A

  Timothy Alle­meersch (SKDJ Lovendegem) na 3-3-gelijkspel bij Meetjes­land: “Twee verloren punten, maar Lovendegem kan ver raken dit seizoen”

  Leuke derby aan de Zandvleuge in Eeklo. Gekruid met zes doelpunten, netjes verdeeld tussen Meetjesland en de bezoekers uit Lovendegem. Twee spelers speelden zich in de kijker. Davit Hovsepyan prikte er twee tegen de touwen en nam de late gelijkmaker voor zijn rekening. Timothy Allemeersch leek eerder met twee doelpunten Lovendegem op weg te zetten naar winst. Bij die laatste was de ontgoocheling na de 3-3 dan ook groot.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Bruno Debo (KVK Westhoek): “In de slotminuut ging de gelijkmaker al dan niet over de lijn”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Bruno Debo (KVK Westhoek): “In de slotminuut ging de gelijkma­ker al dan niet over de lijn”

  Zaterdagavond liep SK Ronse thuis tegen KVK Westhoek maar liefst 4-0 uit. Bijna zorgden de bezoekers nog voor een stunt, want aanvoerder Stijn Dedeygere en maats scoorden nog drie keer. “In de slotminuut ging een bal van ons al dan niet over de lijn”, zegt trainer Bruno Debo. “Volgens Valentin Mahieu was het een doelpunt. Op de bank konden we het onmogelijk zien.”
 2. Morris Norrée bezorgt Bornem eerste driepunter in blessuretijd tegen Vosselaar (2-1): “Dit zijn de mooiste overwinningen”
  voetbal eerste provinciale

  Morris Norrée bezorgt Bornem eerste driepunter in blessure­tijd tegen Vosselaar (2-1): “Dit zijn de mooiste overwinnin­gen”

  Even zag het er naar uit dat Bornem zichzelf in de voet zou schieten toen een tienkoppig Vosselaar nog op gelijke hoogte klom met nog vijf minuten op de klok, maar dankzij een hoge knal van Morris Norrée in blessuretijd hield het toch de punten thuis (2-1). Een opsteker voor Bornem dat bij het seizoensbegin tot dusver te karig werd beloond en een klein sprongetje maakt in de rangschikking.