Vreugde bij enkele spelers van KV Mechelen, dat zijn licentie voor het seizoen 2021-2022 beet heeft.
Volledig scherm
Vreugde bij enkele spelers van KV Mechelen, dat zijn licentie voor het seizoen 2021-2022 beet heeft. © Photo News

Ondanks zaak Penninckx: KV Mechelen haalt licentie voor volgend seizoen “met glans”

voetbal 1AKV Mechelen heeft zijn licentie voor het seizoen 2021-2022 beet. De zaak rond hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx stak dus geen stokken in de wielen. “De solide werking van de club staat daar boven", aldus CEO Frank Lagast. 

0 reacties

 1. Tennis Vlaanderen plaatst trainers in de schijnwerpers in ‘Gamechangers’-campagne: “Jongeren letterlijk én figuurlijk zien groeien”
  Tennis

  Tennis Vlaanderen plaatst trainers in de schijnwer­pers in ‘Gamechan­gers’-campagne: “Jongeren letterlijk én figuurlijk zien groeien”

  Niet alleen voor tennissend Vlaanderen was het een moeilijke winter, ook de trainers konden de voorbije maanden slechts in mindere mate hun passie/job uitoefenen omdat alleen de jeugd onder 13 jaar les kon volgen indoor. Hét moment vond Tennis Vlaanderen om die ‘Gamechangers’ via een specifieke campagne in de bloemetjes te zetten. Eén van hen is Bram Beynen, bezig aan z’n vierde jaar als coach op KTC Diest.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei