Robby Cobbaert moest in de finale van het PK in eigen St-Lievens-Esse passen, maar zegevierde zondag in St-Ulriks-Kapelle.
Volledig scherm
Robby Cobbaert moest in de finale van het PK in eigen St-Lievens-Esse passen, maar zegevierde zondag in St-Ulriks-Kapelle. © Geert De Rycke

Ondanks letsel heeft Robby Cobbaert eerste zege beet: “Voor mijn overleden papa”

Wielrennen elite zonder contractOmdat zijn vriendin hoogzwanger is laat Robby Cobbaert (30) de Ronde van Vlaams-Brabant die woensdag begint schieten. Hij voegde de kermiskoers in St-Ulriks-Kapelle aan zijn kalender toe en boekte er zondag z’n eerste zege.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Thomas Van den Keybus redt de meubelen voor KVC Westerlo in pittige topper tegen SK Deinze (2-2): “Tot de laatste minuut blijven vechten”

  Thomas Van den Keybus redt de meubelen voor KVC Westerlo in pittige topper tegen SK Deinze (2-2): “Tot de laatste minuut blijven vechten”

  Het zag er lange tijd naar uit dat KVC Westerlo zijn eerste nederlaag van het seizoen ging aangesmeerd krijgen door een gretig SK Deinze, maar het team van coach Jonas De Roeck wist -niet voor de eerste keer dit seizoen- de scheve situatie nog recht te zetten. Een schijnbaar uitzichtloze 0-2-achterstand werd in extremis nog omgebogen naar een 2-2-gelijkspel.