Omer Bovy (links) geeft de fakkel in de Ster van Zuid-Limburg over aan Erik Stevens.
Volledig scherm
Omer Bovy (links) geeft de fakkel in de Ster van Zuid-Limburg over aan Erik Stevens. © KWP

Omer Bovy geeft zijn Ster van Zuid-Limburg na 42 edities uit handen: “Mijn kind is in goede handen”

WielrennenOmer - Bietel - Bovy geeft na 42 edities de organisatie van de Ster van Zuid-Limburg uit handen. Ex-prof Erik Stevens wordt de nieuwe sterke man achter de succesvolle rittenkoers voor junioren. Bovy heeft er alvast alle vertrouwen in. “Ik wilde al eerder stoppen, maar corona strooide roet in het eten. Ik ben blij dat de wielerclub in Mopertingen de organisatie wil overnemen. Ze organiseren al verschillende jaren een ritaankomst en dat liep altijd perfect”, vertelt Omer Bovy.

 1. Kalfort Puursica, met topschutter Glenn Bouwmeester als verzorger, klopt Tisselt B met 5-1 en is kampioen: “De druk is er eindelijk af”
  PREMIUM

  Kalfort Puursica, met topschut­ter Glenn Bouwmees­ter als verzorger, klopt Tisselt B met 5-1 en is kampioen: “De druk is er eindelijk af”

  Niemand die er nog aan twijfelde en ook bij Kalfort Puursica vond men dat het lang genoeg geduurd had. Dankzij een 5-1 zege tegen Tisselt B zaterdagavond zijn de troepen van Patrick Schoeters eindelijk kampioen en zeker van promotie naar derde provinciale. De ongenaakbare leider die dit seizoen al meer dan 200 keer scoorde, kwam weliswaar op achterstand, maar zette die scheve situatie nog voor de rust recht. Na afloop barste het feestje helemaal los.
 2. Frederik D’Hollander kan met Zulte Waregem rekenen op Vormer tegen Antwerp: “Het geloof is groot bij ons”
  PREMIUM
  voetbal jupiler pro league

  Frederik D’Hollander kan met Zulte Waregem rekenen op Vormer tegen Antwerp: “Het geloof is groot bij ons”

  Medisch is Ruud Vormer goedgekeurd voor de dienst, morgenavond tegen Antwerp. Of Frederik D’Hollander de... Hollander straks ook meteen in de ploeg zet, is nog even afwachten. Met het gelijkspel op Standard als motor, is bij Zulte Waregem alvast de hoop op een mogelijk mirakel fors toegenomen. “Vanuit veel hoeken, vaak mensen die ik totaal niet ken, krijg ik complimentjes en aanmoedigingen”, kadert de kersverse T1 het herwonnen geloof in de redding.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.