Matuasilua heeft de 4-2-eindstand vastgelegd en wordt gefeliciteerd door Mertens (14) — die de assist gaf — en door zijn andere ploegmaats.
Volledig scherm
Matuasilua heeft de 4-2-eindstand vastgelegd en wordt gefeliciteerd door Mertens (14) — die de assist gaf — en door zijn andere ploegmaats. © Jorghé Van Hecke

Olympia Wijgmaal met tien van 1-2 naar 4-2: “Dit zal ons een boost geven”

voetbal derde nationale BEen schoonheidsprijs verdiende het kelderduel in derde nationale B tussen Wijgmaal en Kampenhout niet, maar er viel wel heel wat te beleven. De thuisploeg kwam al vlug 1-0 voor. Na rood voor Miri werd het halfweg de eerste helft in geen tijd 1-2, maar met tien tegen elf won het jeugdige team van coach Mario Nobels alsnog met 4-2.

  1. Oli Romero wil met Ninove ook voor eigen publiek de lijn van de overwinning doortrekken: “Mandel is een totaal onbekende tegenstander”
    Voetbal eerste nationale

    Oli Romero wil met Ninove ook voor eigen publiek de lijn van de overwin­ning doortrek­ken: “Mandel is een totaal onbekende tegenstan­der”

    KVK Ninove heeft de wind opnieuw in de zeilen. De broodnodige zege van vorige week op het veld van Antwerp B heeft niet alleen voor een vertrouwensboost gezorgd, ook heeft de ploeg de kloof met de staartploegen kunnen uitdiepen. Zaterdagavond komt met Mandel United zo’n staartploeg op bezoek. De drie punten op De Kloppers houden is eigenlijk een must, maar de jongens van coach Haydock zijn op hun hoede.