Olva Brugge, op dit beeld nog voltallig, lijkt zich na de promotie naar tweede nationale probleemloos aan te passen aan het niveau.
Volledig scherm
Olva Brugge, op dit beeld nog voltallig, lijkt zich na de promotie naar tweede nationale probleemloos aan te passen aan het niveau. © RV / Olva Brugge

Olva Brugge voor korte trip naar Packo Zedelgem: “Niet klagen, maar we mogen ons ook niet rijk rekenen”

volleybal tweede nationale AMet zestien punten uit tien matchen doet Olva Brugge het na de promotie naar tweede nationale goed. Zaterdag staat de vijfde plaats in het klassement onder druk. Olva trekt naar Packo Zedelgem dat twee punten minder telt.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.