Een jeugdig Olsa schonk Visar Shala (centraal met baard) een gepast afscheid door te winnen op Lyra-Lierse waar afscheidnemend kapitein Haezebroeck (wit hemd) mocht coachen.
Volledig scherm
Een jeugdig Olsa schonk Visar Shala (centraal met baard) een gepast afscheid door te winnen op Lyra-Lierse waar afscheidnemend kapitein Haezebroeck (wit hemd) mocht coachen. © GMAX

Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindrondezege: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”

voetbal tweede nationaleEen jeugdig Olsa heeft voor een stevige stunt gezorgd door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Lyra-Lierse. Ondanks de winst zit het seizoen er voor de jongens van coach Nijst wel op, want de club vroeg geen licentie aan voor eerste nationale. Met de winst zorgde de ploeg wel voor een gepast afscheid voor Visar Shala die volgend seizoen prof wordt bij eersteklasser Antwerp. Kevin Haezebroeck was voor de gelegenheid coach op Lyra-Lierse.

  1. SK Nieuwkerke onder leiding van nieuw trainersduo Eddy Verbeeck en T2 Geert Brouton van start
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

    SK Nieuwkerke onder leiding van nieuw trainers­duo Eddy Verbeeck en T2 Geert Brouton van start

    Tweedeprovincialer SK Nieuwkerke wil beter en meer dan vorig seizoen, toen het twaalfde eindigde. Met Eddy Verbeeck en terug van weggeweest zijn assistent Geert Brouton, trok de club van voorzitter Christophe Croquette een nieuw trainersduo aan. Er zijn ook heel wat nieuwe spelers. “We hadden door blessures en een wat krappe kern een moeilijk seizoen”, zegt de voorzitter.