De amper 18-jarige Matisse D'Hondt (rechts) brak in de voorbereiding door bij Olsa en zag zijn goede prestaties nu beloond worden met een contract van 2,5 jaar. Ook nagenoeg alle andere spelers blijven Olsa volgend seizoen trouw.
Volledig scherm
De amper 18-jarige Matisse D'Hondt (rechts) brak in de voorbereiding door bij Olsa en zag zijn goede prestaties nu beloond worden met een contract van 2,5 jaar. Ook nagenoeg alle andere spelers blijven Olsa volgend seizoen trouw. © Geert De Rycke

Olsa Brakel legt jeugdtalent Matisse D’Hondt voor 2,5 jaar vast: “Wij willen een statement maken”

Voetbal Tweede nationale AOlsa Brakel is zowel met de heropstart van de competitie bezig als met de verdere uitbouw van de club. Met het oog op de bekermatch van begin februari tegen Club Brugge worden twee oefenmatchen ingepland. Achter de schermen heeft geel-zwart het amper 18-jarige jeugdproduct Matisse D’Hondt beloond met een contract van 2,5 jaar. Ook verwacht Olsa dat het merendeel van de andere kernspelers de club trouw blijft. “We hebben als club goed geanticipeerd op de coronaproblematiek door tijdens het vorige tussenseizoen bepaalde spelers voor twee seizoenen vast te leggen”, merkt CEO Bart Vermeulen op.

 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"