Bij Olsa Brakel zette de amper 21-jarige Belgische Kosovaar Visar Shala (links naast Olsa-CEO Bart Vermeulen) maandagavond zijn handtekening onder een overeenkomst voor volgend seizoen.
Volledig scherm
Bij Olsa Brakel zette de amper 21-jarige Belgische Kosovaar Visar Shala (links naast Olsa-CEO Bart Vermeulen) maandagavond zijn handtekening onder een overeenkomst voor volgend seizoen. © RV

Olsa Brakel heeft huiswerk klaar met aantrekken van voormalig Jonge Duivel Visar Shala: “Geen seconde getwijfeld over deze opportuniteit”

voetbal tweede nationale AHet ambitieuze Olsa Brakel heeft een vierde grote vis aan de haak kunnen slaan. Met de 21-jarige Visar Shala kaapte geel-zwart een supertalent weg voor de neus van enkele profclubs. Shala trainde het afgelopen seizoen bij de beloften van eersteklasser Antwerp, maar was voordien actief bij Club Brugge en Zulte Waregem. “Hij is missing link waar we naar op zoek waren”, meent CEO Bart Vermeulen die meteen aankondigt dat Olsa zijn huiswerk voor volgend seizoen klaar heeft.

  1. KSK Heist blijft nu al voor de zevende wedstrijd op rij ongeslagen en pakt een punt bij de leider: “We hebben ons naar een prima resultaat geknokt na die vroege achterstand”
    voetbal eerste nationale

    KSK Heist blijft nu al voor de zevende wedstrijd op rij ongeslagen en pakt een punt bij de leider: “We hebben ons naar een prima resultaat geknokt na die vroege achter­stand”

    KSK Heist bleef zaterdagavond ook een zevende keer ongeslagen, en dan nog wel op het veld van leider Patro Eisden (1-1). Heist pakte dit seizoen al acht punten in de vier wedstrijden waarin het uitkwam tegen de ploeg die op dat moment op het hoogste schavotje stond in de rangschikking. Na Francs Borains, La Louvière en Luik was het dus nu de beurt aan Patro Eisden. Na een vroege achterstand kon Redouan Benhamou op het uur de meubelen redden voor Heist.