Olivier Somers (rechts) won ook vorig week al met Ternesse op bezoek bij het Kalmthout van Zeno Adriaenssens (in het rood).
Volledig scherm
Olivier Somers (rechts) won ook vorig week al met Ternesse op bezoek bij het Kalmthout van Zeno Adriaenssens (in het rood). © Mpics

Olivier Somers helpt Ternesse met twee goals en assist aan klinkende zege tegen Kontich: “Quasi perfecte match gespeeld”

voetbal eerste provincialeTernesse smeerde Kontich zaterdag een eerste nederlaag van het seizoen aan. En wat voor één. Aanvoerder Olivier Somers loodste zijn team met twee goals en een assist naar een bijzonder overtuigende 4-0-zege.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 3. Nikodem Wierzbicki en EJ Automotive pakken eerste titel in jonge geschiedenis: “De bekroning van een heel seizoen hard vechten en intens werken”
  autosport Sprint Cup

  Nikodem Wierzbicki en EJ Automotive pakken eerste titel in jonge geschiede­nis: “De bekroning van een heel seizoen hard vechten en intens werken”

  Onder een heerlijke nazomerzon vond afgelopen weekend de voorlaatste meeting van de Ford Fiesta Sprint Cup plaats en dat op het 100 jaar oude circuit van Spa-Francorchamps. Het jonge team EJ Automotive uit Bree was er aanwezig met maar liefst drie wagens. Het Limburgse team liet andermaal zien dat het tot de top in de spannende merkencup behoort.