Olivier Onderbeke verliest Douterloigne als naamsponsor, maar bokste voor zijn renners toch een mooi programma in elkaar.
Volledig scherm
Olivier Onderbeke verliest Douterloigne als naamsponsor, maar bokste voor zijn renners toch een mooi programma in elkaar. © Foto GDR

Olivier Onderbeke (Mysenlan-Baboco-Cyclinvest CT): “Ploeg wordt steeds meer au sérieux genomen”

“Als het slecht gaat moet je durven doorduwen!” Het is één van de talrijke motieven waardoor Olivier Onderbeke, patron van wielerclub Mysenlan-Baboco-Douterloigne, zich laat leiden. Maar enkele jaren na SPIE verliest hij met Douterloigne opnieuw een hele belangrijke naamsponsor.

 1. Philip Van Dooren (City Pirates) reageert positief en scherp na stopzetting amateurvoetbal: “Moest het nu echt zo lang duren?”
  Voetbal Tweede nationale B

  Philip Van Dooren (City Pirates) reageert positief en scherp na stopzet­ting amateur­voet­bal: “Moest het nu echt zo lang duren?”

  De beslissing van de crisiscel van de KBVB, ondersteund door Voetbal Vlaanderen, om het amateurvoetbal op te schorten dit seizoen, kan op veel bijval rekenen en niet in het minst bij tweedenationaler City Pirates. Sportief manager en directeur van de jeugdopleiding Philip Van Dooren stelde het uitblijven van het definitieve oordeel al meermaals in twijfel en reageert dan ook opgelucht.
 2. Ondervoorzitter Kamiel Coenaerts (Rupel Boom) blijft voorzichtig ondanks uitspraak crisiscel: “We sluiten uitzonderingen op z’n Belgisch nog niet uit”

  Ondervoor­zit­ter Kamiel Coenaerts (Rupel Boom) blijft voorzich­tig ondanks uitspraak crisiscel: “We sluiten uitzonde­rin­gen op z’n Belgisch nog niet uit”

  De crisiscel van de KBVB, ondersteund door Voetbal Vlaanderen, besliste vandaag om de competitie op te schorten en dus eindigt het seizoen daarmee ook voor eerstenationaler Rupel Boom. Voorlopig althans want de Steenbakkers blijven voorzichtig en op hun hoede voor eventuele achterpoortjes en uitzonderingen die plots in het leven worden geroepen.
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"