Voor Olivier Myny, hier in actie op SK Deinze, is het vrijdagavond tegen zijn ex-club SK Beveren een speciale match.
Volledig scherm
Voor Olivier Myny, hier in actie op SK Deinze, is het vrijdagavond tegen zijn ex-club SK Beveren een speciale match. © Belga

Olivier Myny (FCV Dender): “Tegen SK Beveren de positieve lijn doortrekken”

voetbal challenger pro leagueHet belooft vrijdag een mooie voetbalavond te worden in het Dender Football Complex tussen twee ploegen in vorm. FCV Dender boekte drie zeges op rij, de bekeroverwinning tegen Dikkelvenne inbegrepen. Tegenstander SK Beveren blikte vorig weekend Lierse Kempenzonen met forfaitcijfers in.

 1. Nieuwe T1 Sam Vermeulen ziet Nijlen vanop tribune ook verliezen bij leider Houtvenne (2-0): “We moeten als groep een klik maken”
  voetbal 3NB

  Nieuwe T1 Sam Vermeulen ziet Nijlen vanop tribune ook verliezen bij leider Houtvenne (2-0): “We moeten als groep een klik maken”

  Donderdagavond maakte KFC Nijlen bekend dat het met Sam Vermeulen een vervanger vond voor Kenny Thompson als T1. Vermeulen coachte zaterdagmiddag nog zijn afscheidsmatch bij Eppegem tegen Rumbeke (1-2 verlies), maar zat zaterdagavond ook in de tribune van Westerlo om er zijn toekomstige troepen te aanschouwen in hun duel bij leider Houtvenne. Vermeulen zag een verdienstelijke wedstrijd van Nijlen, maar het verloor alsnog met 2-0 en zakt weg naar de voorlaatste plaats. Werk aan de winkel.
 2. Fanno Nijst pakt met Olsa Brakel deugdoende zege op Gullegem: “Om de rust te bewaren was deze driepunter nodig”
  Voetbal tweede nationale A

  Fanno Nijst pakt met Olsa Brakel deugdoende zege op Gullegem: “Om de rust te bewaren was deze driepunter nodig”

  Olsa Brakel heeft eindelijk nog eens een driepunter gepakt. Na de twee draws voor eigenlijk volk snakte geel-zwart naar winst op het veld van staartploeg Gullegem. Met onder meer twee doelpunten van Habbas en opnieuw een belangrijke treffer van yougster Van Eerstvelde trok Brakel aan het langste eind. Winst in de inhaalmatch van woensdag op Jong Cercle brengt Olsa zowaar naar een zesde plaats in het klassement.