Olivier Luckx is bij KVK Westhoek bezig aan zijn tweede seizoen
Volledig scherm
Olivier Luckx is bij KVK Westhoek bezig aan zijn tweede seizoen © VDB

Olivier Luckx stond in de basis bij KVK Westhoek: “Op de rechterflank heb ik veel acties kunnen doen”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler KVK Westhoek pakte zaterdagavond op SC Dikkelvenne (1-1) een punt, maar het hadden er evengoed drie kunnen zijn. De doelman van de thuisploeg pakte onder meer een penalty van Jérémy Cremers. Later in de partij wees de ref nog eens naar de stip en zette centrale verdediger Valentin Mahieu de strafschop wel om.

 1. Koen Naert loopt zondag in Valencia : “Topjaar verzilveren met een snelle marathon”
  Atletiek

  Koen Naert loopt zondag in Valencia : “Topjaar verzilve­ren met een snelle marathon”

  Zondagochtend staat Koen Naert samen met een resem wereldtoppers aan de start van de marathon van Valencia. Het wordt zijn eerste wedstrijd na de Olympische marathon, die hij begin augustus als tiende afsloot. De Oostkampenaar heeft een goeie voorbereiding achter de rug en hoopt zijn fantastisch atletiekjaar af te sluiten met een knaller. “Ik voel dat ik in staat ben om zondag een persoonlijk record te lopen”, klinkt het.
 1. David Vignes weet wat hem bij FC Mandel United te doen staat: “Behoud in eerste nationale geniet alle prioriteit”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  David Vignes weet wat hem bij FC Mandel United te doen staat: “Behoud in eerste nationale geniet alle prioriteit”

  Met amper 5 punten is FC Mandel United de trieste bezitter van de rode lantaarn in eerste provinciale. Het bestuur greep de voorbije weken al in en verving coach Rudi Verkempinck door David Vignes. Vorige week maakte de Fransman zijn debuut als T1 bij de Izegemse club. Hij zag zijn nieuwe ploeg in de slotfase tegen Patro Eisden onderuit gaan (0-1).
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.