Olivier Deman wordt getackeld door Eupen-kapitein Jordi Amat. "Hoe meer de match in Eupen vorderde, hoe meer wij voelden dat we fysiek de bovenhand namen. Maar tegen Zulte Waregem zullen we een hoger niveau moeten halen om de drie punten te pakken."
Volledig scherm
Olivier Deman wordt getackeld door Eupen-kapitein Jordi Amat. "Hoe meer de match in Eupen vorderde, hoe meer wij voelden dat we fysiek de bovenhand namen. Maar tegen Zulte Waregem zullen we een hoger niveau moeten halen om de drie punten te pakken." © Photo News

Olivier Deman met Cercle Brugge zondag tegen Zulte Waregem: “Jonge ploeg presteert met ups en downs”

VOETBAL 1AZondagavond sluiten Cercle Brugge en Zulte Waregem de speeldag in 1A af met hun onderlinge confrontatie. Voor Cercle, dat na de winterstop de opmars verder zette met een zuinige zege in Eupen, is de komst van Essevee een kans om weer wat dichter bij de top acht te sluipen. “We bekijken het match per match, want we weten dat een jonge ploeg vaak met ups en downs presteert”, kijkt Olivier Deman vooruit.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindrondezege: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”
  voetbal tweede nationale

  Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindronde­ze­ge: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”

  Een jeugdig Olsa heeft voor een stevige stunt gezorgd door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Lyra-Lierse. Ondanks de winst zit het seizoen er voor de jongens van coach Nijst wel op, want de club vroeg geen licentie aan voor eerste nationale. Met de winst zorgde de ploeg wel voor een gepast afscheid voor Visar Shala die volgend seizoen prof wordt bij eersteklasser Antwerp. Kevin Haezebroeck was voor de gelegenheid coach op Lyra-Lierse.