Thibo Somers, die bij Cercle verlengde tot 2026, en Olivier Deman in discussie met ref Bert Put. "Bij die afgekeurde goal vond ik dat de inworp eens mocht worden herbekeken en dat heb ik de scheidsrechter duidelijk gemaakt. Is dat leiderschap?"
Volledig scherm
Thibo Somers, die bij Cercle verlengde tot 2026, en Olivier Deman in discussie met ref Bert Put. "Bij die afgekeurde goal vond ik dat de inworp eens mocht worden herbekeken en dat heb ik de scheidsrechter duidelijk gemaakt. Is dat leiderschap?" © Photo News

Olivier Deman (Cercle Brugge) is tevreden met punt tegen Standard: “Herpakt na laatste twee nederlagen”

Voetbal Jupiler Pro LeagueEindelijk een punt thuisgehouden tegen Standard. Dat was Cercle Brugge in de vorige vier seizoenen niet gelukt. Op de valreep, met een schitterende trap uit de draai, zorgde Ayase Ueda voor zichzelf voor dubbele cijfers. Na goed doorkoppen van Boris Popovic op een verre inworp van Olivier Deman. “Een billijk gelijkspel”, oordeelt laatstgenoemde.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.