Oli Romero mag de armen in de lucht steken met zijn zevende goal van het seizoen. Hij zorgde tegen Oudenaarde voor het openingsdoelpunt en leidde zijn ploeg zo naar de overwinning.
Volledig scherm
Oli Romero mag de armen in de lucht steken met zijn zevende goal van het seizoen. Hij zorgde tegen Oudenaarde voor het openingsdoelpunt en leidde zijn ploeg zo naar de overwinning. © Geert De Rycke

Oli Romero beukt Oudenaardse deur open voor Ninove: “Voetballend kan het nog beter”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AZevende wedstrijd van de competitie en meteen ook de vijfde zege voor tweedenationaler KVK Ninove. Tegen een goed georganiseerd Oudenaarde had de thuisploeg aardig wat werk om het juiste gaatje te vinden. Het was uiteindelijk topschutter Oli Romero, die de ban brak en zo zijn ploeg op weg zette naar een al bij al ruime zege. Romero zit intussen aan 7 goals en is op zijn eentje goed voor de helft van alle doelpunten dit seizoen bij Ninove. Dankzij de 3-0-zege blijven de groenhemden bovenaan het klassement meedraaien.

  1. Joren Lamers (Sezoens Bocholt): “Op basis van tweede helft verdiende zege in Visé”

    Joren Lamers (Sezoens Bocholt): “Op basis van tweede helft verdiende zege in Visé”

    In de strijd voor de eerste plaats moesten de mannen van trainer Bart Lenders winnen bij rivaal Visé. Dit seizoen is het blijkbaar een overgangsjaar voor de Luikenaars, want ze gaan de strijd om het ticket voor de Final Four waarschijnlijk verliezen. Sezoens Bocholt schoot moeizaam uit de startblokken, maar na een denderende tweede helft werd het nog een ruime 23-30 overwinning. Man van de match was rots in de branding Joren Lamers.