Lola Wajnblum (l.): "Ik voel heel veel vertrouwen van OH Leuven en dat doet echt deugd.”
Volledig scherm
Lola Wajnblum (l.): "Ik voel heel veel vertrouwen van OH Leuven en dat doet echt deugd.” © Geert De Rycke

OHL Women heeft met Lola Wajnblum versterking nummer drie beet: “Deze nieuwe uitdaging komt als geroepen”

vrouwenvoetbal super leagueGeen twee zonder drie zullen ze bij Oud-Heverlee Leuven gedacht hebben. Met Lola Wajnblum plukken de Leuvenaren namelijk alweer een speelster bij Standard weg. De 25-jarige aanvalster is de derde versterking nadat eerder bekend raakte dat ook Charlotte Cranshoff en Ellen Charlier in het tussenseizoen de overstap maken uit Luik.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Joshua Heath in play-offs met Leuven Bears: “Waarom zouden we niet kunnen stunten tegen Antwerp Giants?”
  Basketbal Euromillions League

  Joshua Heath in play-offs met Leuven Bears: “Waarom zouden we niet kunnen stunten tegen Antwerp Giants?”

  Woensdagavond mag Leuven Bears voor het eerst sinds 2013 weer deelnemen aan de play-offs. De ploeg eindigde in de reguliere competitie op een mooie zesde plaats. In de kwartfinale van die play-offs nemen de Leuvenaren het op tegen Antwerp Giants. Dat team strandde op de derde plaats. De Antwerpenaren zijn gezien hun status favoriet, maar onderschatten de tegenstander beter niet.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt