Mandela Keita (links) is getuige van een stevig duel tussen KV Mechelen-spits Aster Vranckx en Casper De Norre.
Volledig scherm
Mandela Keita (links) is getuige van een stevig duel tussen KV Mechelen-spits Aster Vranckx en Casper De Norre. © Photo News

OHL-jeugdproduct Mandela Keita: “Hard werken voor een basisplaats”

voetbal 1ABij OHL geloven ze in Mandela Keita (19). De mondige Belg met roots in Guinee debuteerde op 21 maart, uit bij KV Mechelen, en mocht kort daarna zijn handtekening zetten onder een driejaarscontract. “Ik ga keihard werken, met een basisplaats als uiteindelijk doel”, zegt hij.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Alexander Doom helpt degradatie België verhinderen op Europabeker: “Ik miste iemand om tegen te knokken op het einde”
  ATLETIEK

  Alexander Doom helpt degradatie België verhinde­ren op Europabe­ker: “Ik miste iemand om tegen te knokken op het einde”

  Dit weekend stond de Europabeker atletiek op het programma. De Belgische nationale ploeg trad in het Roemeense Cluj-Napoca aan in de op een na hoogste afdeling en, door de afwezigheid van een aantal sterkhouders, stond het team voor de moeilijke opdracht om de degradatie te verhinderen. Uiteindelijk slaagde België in zijn opzet en finishte het als 10de op 12 landen. Vooral Alexander Doom zorgde met zijn 46.08 en tweede plaats op de 400m voor de broodnodige punten.
 3. Jordi Meeus valt net naast het podium op het BK: “Vierde is mooi, maar ik koop er niks voor”
  Wielrennen BK Profs

  Jordi Meeus valt net naast het podium op het BK: “Vierde is mooi, maar ik koop er niks voor”

  Jordi Meeus (Bora-hansgrohe) eindigde in het BK in Waregem net naast het podium. De Lommelaar pakte de vierde plaats, een resultaat waarin hij in zijn eerste seizoen als prof best tevreden mee kan zijn. “Klopt, maar ik had de benen om mee te doen voor de winst. Het koersscenario was perfect voor mij, behalve dan dat de drie leiders niet meer gegrepen werden. Ik leg de riem er nu even af, daarna gaat de focus naar de Vuelta”, zegt Meeus.