Trainer Marc Antonissen boekt met een jonge groep knappe resultaten.
Volledig scherm
Trainer Marc Antonissen boekt met een jonge groep knappe resultaten. © Mpics

OG Vorselaar geniet met volle teugen van een onverhoopte, maar verdiende plaats in de subtop

voetbal eerste provincialeOG Vorselaar prijkt in eerste provinciale, met twaalf punten na zeven wedstrijden, op een onverhoopt gedeelde vijfde plaats. Zaterdagavond won het team van aanvoerder Vincent Van Sprengel met 2-4 op het veld van Antonia. Na tien minuten leidde Antonia nochtans met 2-0. Het goed voetballende Vorselaar zette na de rust een veelzeggend eindresultaat op het scorebord.

  1. Nieuw trainersduo T1 Davy Heymans en T2 Didier Gaens moet het behoud verzekeren bij SK Tongeren: “Hopen op schokeffect in thuismatch tegen Wijgmaal”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

    Nieuw trainers­duo T1 Davy Heymans en T2 Didier Gaens moet het behoud verzekeren bij SK Tongeren: “Hopen op schokef­fect in thuismatch tegen Wijgmaal”

    Na het opstappen van Marco Pauls sprong sportief manager Jef Byloos in voor de - uiteindelijk verloren - derby bij Sporting Hasselt. De Eburonen staan voorlaatste en willen absoluut het behoud verzekeren. Voorzitter Steven Van Geeteruyen bleef niet bij de pakken zitten. Donderdagavond werd een nieuw trainersduo voorgesteld met Davy Heymans als T1 en Didier Gaens als T2. Vrijdag zal het duo voor het eerst de training leiden. Zaterdag zakt Olympia Wijgmaal naar de Sportoase af.