Bij de entourage van HO Wolvertem Merchtem (met vooraan Bjorn Schoukens) hopen ze dat het een alleenstaand geval was zodat de bekermatch van komend weekend tegen Berchem Sport niet in gevaar komt.
Volledig scherm
Bij de entourage van HO Wolvertem Merchtem (met vooraan Bjorn Schoukens) hopen ze dat het een alleenstaand geval was zodat de bekermatch van komend weekend tegen Berchem Sport niet in gevaar komt. © GTG

Oefenmatch tussen HO Wolvertem Merchtem en SK Londerzeel afgelast wegens coronageval bij thuisploeg: “Willen alle risico’s uitsluiten”

Voetbal derde nationale ADe oefenmatch van aanstaande woensdag tussen HO Wolvertem Merchtem en SK Londerzeel gaat niet door. Bij de fusieploeg testte een speler positief op corona. 

  1. Flanders Classics neemt over van Golazo bij de organisatie van de veldrit in Zonhoven: “Iconische wedstrijd moet blijven bestaan”
    Veldrijden Profs

    Flanders Classics neemt over van Golazo bij de organisa­tie van de veldrit in Zonhoven: “Iconische wedstrijd moet blijven bestaan”

    Flanders Classics neemt de organisatie van de veldrit in Zonhoven over. Op die manier kan er op 24 oktober voor het eerst een Wereldbekercross in de legendarische kuil doorgaan. Daarmee gaat de overkoepelende organisator van de UCI Wereldbeker veldrijden in op de vraag van de gemeente Zonhoven om de cross toch te laten plaatsvinden. “Deze iconische wedstrijd moet blijven bestaan”, vertelt Flanders Classics CEO Tomas Van Den Spiegel.