Bij de entourage van HO Wolvertem Merchtem (met vooraan Bjorn Schoukens) hopen ze dat het een alleenstaand geval was zodat de bekermatch van komend weekend tegen Berchem Sport niet in gevaar komt.
Volledig scherm
Bij de entourage van HO Wolvertem Merchtem (met vooraan Bjorn Schoukens) hopen ze dat het een alleenstaand geval was zodat de bekermatch van komend weekend tegen Berchem Sport niet in gevaar komt. © GTG

Oefenmatch tussen HO Wolvertem Merchtem en SK Londerzeel afgelast wegens coronageval bij thuisploeg: “Willen alle risico’s uitsluiten”

Voetbal derde nationale ADe oefenmatch van aanstaande woensdag tussen HO Wolvertem Merchtem en SK Londerzeel gaat niet door. Bij de fusieploeg testte een speler positief op corona. 

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.