De CrossCup-manche in Roeselare gaat voorlopig nog steeds door op 21 maart 2021
Volledig scherm
De CrossCup-manche in Roeselare gaat voorlopig nog steeds door op 21 maart 2021 © VDB

Norbert Dewulf (AVR) is hoopvol voor CrossCup-manche in Roeselare van 21 maart: “We willen zeker iets organiseren”

VELDLOPENVandaag werd beslist dat de CrossCup-manche in Mol, voorzien op 7 maart, niet zal doorgaan als gevolg van de coronamaatregelen. De organisatie gaf wel mee dat de slotmanche in Roeselare op 21 maart voorlopig wel nog doorgaat.  “We wachten het overlegcomité van vrijdag af vooraleer we hier een beslissing in nemen”, aldus AVR-voorzitter Norbert Dewulf.

 1. Jolan Cox en Maaseik stranden op zucht van vijfsetter in Sint-Petersburg: “Toch wel een beetje zuur”
  Volleybal CEV CUP

  Jolan Cox en Maaseik stranden op zucht van vijfsetter in Sint-Petersburg: “Toch wel een beetje zuur”

  Maaseik heeft na de verloren bekerfinale van afgelopen weekend de rug gerecht door bij het sterke Sint-Petersburg setwinst te pakken. Bovendien waren de Maaseikenaars kort bij een tweede set, maar de thuisploeg beende in de slotfase van de derde en de vierde set nog bij. “Het is zuur om op deze manier te verliezen, zeker als je twee keer kort bij een tweede set bent”, reageerde Jolan Cox. Toch is Maaseik ondanks het 3-1 verlies nog niet uitgeschakeld en kan het volgende week in eigen huis zowaar stunten.
 1. Ward D’Hoore kijkt enorm uit naar het BK veldlopen : “Vooral blij dat we toch één wedstrijd kunnen lopen deze winter”
  Atletiek

  Ward D’Hoore kijkt enorm uit naar het BK veldlopen : “Vooral blij dat we toch één wedstrijd kunnen lopen deze winter”

  Zondag wordt in het Park van Laken in Brussel het Belgisch kampioenschap veldlopen georganiseerd. Het wordt een unieke editie, want het kampioenschap wordt met een beperkt deelnemersveld en zonder publiek afgewerkt. Voor heel wat deelnemers wordt het de eerste en enige keer dat ze deze winter in actie kunnen komen. Ward D’Hoore (HAC) is één van hen en kijkt enorm uit naar het BK. “Als je weet dat mijn laatste competitie dateert van begin september, dan zal je wel begrijpen dat ik er heel veel zin in heb”, lacht hij.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"