De Noor Jon Rye-Johnsen glundert nadat hij in Gistel in een sprint met elf de Johan Museeuw Classic won.
Volledig scherm
De Noor Jon Rye-Johnsen glundert nadat hij in Gistel in een sprint met elf de Johan Museeuw Classic won. © VDB

Noor Jon Rye-Johnsen wint Johan Museeuw Classic, topfavoriet Alec Segaert raakt nooit in de spits van de wedstrijd

Wielrennen junioresGeen Alec Segaert op het hoogste schavotje aan het einde van de Johan Museeuw Classic. De eindwinnaar de Ronde van Oostenrijk werd in Gistel voortdurend in het defensief gedrongen. De zege ging in een sprint met elf naar de Noor Jon Rye-Johnsen.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Kevin Baets en FC Alken willen goede start bevestigen: “Ik kan rekenen op gretige spelers die voor elkaar door het vuur gaan”
  voetbal eerste provinciale

  Kevin Baets en FC Alken willen goede start bevestigen: “Ik kan rekenen op gretige spelers die voor elkaar door het vuur gaan”

  Met vier op zes doet Alken het merkelijk beter dan vorig seizoen, toen ze na vijf wedstrijden nog geen enkel punt telden. Trainer Kevin Baerts kan dan ook niet anders dan tevreden zijn over zijn team. Zaterdagavond komt Eendracht Maasmechelen op bezoek. De Alkense trainer wil de goede resultaten bevestigd zien en mikt op een zege. “Koen Vanhelden was hier nog niet lang geleden trainer. Het zal niet moeilijk zijn om mijn spelers te motiveren”, aldus Kevin Baets.