Noor Debouck, hier aan het werk met de Young Yellow Tigers op het WK U20, is blij dat zij het team van Asterix Avo kan helpen.
Volledig scherm
Noor Debouck, hier aan het werk met de Young Yellow Tigers op het WK U20, is blij dat zij het team van Asterix Avo kan helpen. © VDB

Noor Debouck (Asterix Avo): “Ik ben nog geen achttien, dus mijn ouders mogen woensdag komen supporteren tijdens de belangrijke bekerwedstrijd”

volleybal liga AHet blijft een rare vaststelling: Asterix Avo heeft na zes speeldagen eindelijk haar eerste driepunter van het seizoen beet. Tchalou Volley, helemaal niet het zwakke zusje van de Liga met hun sterke hoofdaanvalster Runjic, kreunde onder de servicedruk van de thuisploeg. Dertien opslagaces kreeg de Waalse ploeg om de oren, de bezoekers lukten maar drie punten vanop de servicelijn. Nova Marring bevestigde haar uitstekende vorm met alweer een score van meer dan twintig punten.

  1. SV Diksmuide ziet alle spelers bijtekenen en stelt ook al twee nieuwkomers voor
    voetbal eerste provinciale

    SV Diksmuide ziet alle spelers bijtekenen en stelt ook al twee nieuwko­mers voor

    Het bestuur van SV Diksmuide, momenteel op een gedeelde tweede plaats in eerste provinciale, heeft in de winterstop niet stilgezeten. Onder leiding van sportief manager Filip Mattelin knoopte de club de gesprekken aan met de A-kern en daaruit blijkt dat maar liefst alle negentien spelers hun ja-woord hebben gegeven in functie van volgend seizoen. De technische staf blijft eveneens op post.