Nolan Huysmans werkt volgend weekend de tweede manche van de beker van België af.
Volledig scherm
Nolan Huysmans werkt volgend weekend de tweede manche van de beker van België af. © Geert De Rycke

Nolan Huysmans op podium in beker van België: “Derde plaats neemt twijfel weg”

baanwielrennen nieuwelingenDeze winter koos Nolan Huysmans voor een andere aanpak. De Belgische kampioenschappen op de piste liet hij schieten. In de plaats daarvan werkte hij een stage af. Dit weekend hernam hij met succes de activiteiten op de baan. Hij werd in Gent derde in een omnium dat meetelde voor de beker van België.

 1. Voorzitter Rudi Peelaerts en VK Linden missen de ultieme promotie naar derde amateurklasse na 2-1 nederlaag tegen KSV Rumbeke: “Dit is een bittere pil om te slikken”

  Voorzitter Rudi Peelaerts en VK Linden missen de ultieme promotie naar derde amateur­klas­se na 2-1 nederlaag tegen KSV Rumbeke: “Dit is een bittere pil om te slikken”

  De terugkeer naar het nationale voetbal zal voor VK Linden dan toch niet voor volgend seizoen zijn. Nadat groen-wit zich twee keer na strafschoppen wist te plaatsen voor de interprovinciale finale, liep het vorige zondag mis tegen KVE Drongen. En ook de ultieme herkansing donderdagmiddag op het veld van het West-Vlaamse KSV Rumbeke werd niet gegrepen (2-1).
 1. KM Torhout promoveert na lange eindronde alsnog naar tweede nationale: “Ook volgend seizoen zullen we een kleurrijke rol spelen”
  voetbal eindronde

  KM Torhout promoveert na lange eindronde alsnog naar tweede nationale: “Ook volgend seizoen zullen we een kleurrijke rol spelen”

  KM Torhout nam de lange weg in de nacompetitie, maar de Velodroomformatie promoveert na drie eindrondematchen toch nog naar tweede nationale. In de finalewedstrijd klopte het Tempo Overijse op eigen bodem met het kleinste verschil. De verlosser was het jonge jeugdproduct Damon Timmerman, die een kwartier voor tijd raak prikte en met dat doelpunt een lange feestnacht inluidde in Torhout.