Doelman Milan De Grave gelooft dat Atomix Haacht in de terugwedstrijd tegen Hasselt het tij nog kan doen keren.
Volledig scherm
Doelman Milan De Grave gelooft dat Atomix Haacht in de terugwedstrijd tegen Hasselt het tij nog kan doen keren. © Patrick Vertommen

Nipte nederlaag voor Milan De Grave met Atomix in Hasselt: “Kunnen dit zeker rechtzetten in de terugwedstrijd”

handbal bkAtomix Haacht heeft in het eerste deel van het tweeluik tegen Initia Hasselt een kleine nederlaag opgelopen. De Limburgers hielden woensdagavond op eigen de terrein de buit thuis en boekten een 27-25-overwinning. De terugwedstrijd wordt deze zaterdag in Wespelaar afgewerkt en bij Haacht zijn ze ervan overtuigd dat ze dit weekend de scheve situatie kunnen rechtzetten.

0 reacties

 1. Daniel Ternest (LS Merendree) kijkt uit naar derby tegen Poesele: “Het wordt zaak om te bevestigen”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Daniel Ternest (LS Merendree) kijkt uit naar derby tegen Poesele: “Het wordt zaak om te bevestigen”

  LS Merendree en FC Poesele werden in tweede provinciale A als potentiële revelaties getipt. En voorlopig lossen zij ook de verwachtingen in. Merendree kwam met een 6 op 9 aardig uit de startblokken, Poesele parkeerde zich vorige week na een 7 op 9 op de derde plaats. Daniel Ternest nodigde ex-ploegmaat Robin Dossche - nu aan de slag bij FC Poesele - uit voor wat hulp bij de verbouwingen. Wij vroegen hem of hij wat wijzer werd over de te verwachten aanpak van FC Poesele in de derby van komend weekend.
 2. Robbie Dumoulin (SC Hoegaarden-Outgaarden) kijkt uit naar de derby tegen VC Houtem-Oplinter: “De goesting is groot’
  voetbal eerste provinciale

  Robbie Dumoulin (SC Hoegaarden-Outgaarden) kijkt uit naar de derby tegen VC Hou­tem-Oplinter: “De goesting is groot’

  In eerste provinciale staat dit weekend de streekderby tussen SC Hoegaarden-Outgaarden en VC Houtem-Oplinter op de kalender. De Brouwers hebben de ambitie om een rustig seizoen in de linkerkolom mee te draaien, maar pakten voorlopig slechts drie op negen. Terwijl de bezoekers uit Houtem momenteel nog altijd het maximum van de punten hebben.
 3. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 4. Indy Vancraeyveldt (FC Gullegem): “Het kan rap veranderen, ik zie het wel goed komen”
  voetbal TWEEDE NATIONALE A

  Indy Vancraey­veldt (FC Gullegem): “Het kan rap veranderen, ik zie het wel goed komen”

  FC Gullegem speelt zondag op het kunstgrasveld op de Poezelhoek thuis tegen KRC Harelbeke. Viktor Notebaert, Jeroen Doornaert en Indy Vancraeyveldt nemen het op tegen hun ex-ploeg. “Al was het voor mij vorig seizoen maar een korte passage”, zegt Indy Vancraeyveldt. “Door corona kwamen we maar aan vier wedstrijden. Zo speciaal is het zondag voor mij niet, wel voor Viktor Notebaert, die daar jarenlang speelde.”