Doelman Milan De Grave gelooft dat Atomix Haacht in de terugwedstrijd tegen Hasselt het tij nog kan doen keren.
Volledig scherm
Doelman Milan De Grave gelooft dat Atomix Haacht in de terugwedstrijd tegen Hasselt het tij nog kan doen keren. © Patrick Vertommen

Nipte nederlaag voor Milan De Grave met Atomix in Hasselt: “Kunnen dit zeker rechtzetten in de terugwedstrijd”

handbal bkAtomix Haacht heeft in het eerste deel van het tweeluik tegen Initia Hasselt een kleine nederlaag opgelopen. De Limburgers hielden woensdagavond op eigen de terrein de buit thuis en boekten een 27-25-overwinning. De terugwedstrijd wordt deze zaterdag in Wespelaar afgewerkt en bij Haacht zijn ze ervan overtuigd dat ze dit weekend de scheve situatie kunnen rechtzetten.

0 reacties

 1. Eli Sam Bruce wil hogerop met Patro Eisden: “Als profspeler moet je steeds het hoogst mogelijke viseren”
  Voetbal eerste nationale

  Eli Sam Bruce wil hogerop met Patro Eisden: “Als profspeler moet je steeds het hoogst mogelijke viseren”

  Met vier zeges op rij draait de Patromotor op volle toeren. Enkel Francs Borains en FC Luik tellen meer punten dan de Limburgers. Zaterdagavond komt hekkensluiter Rupel Boom op bezoek. Eisdens topschutter Eli Sam Bruce kent er nog verschillende spelers die vroeger met hem in de Antwerpse jeugd speelden. “Deze ploeg staan onder hun waarde genoteerd en valt niet te onderschatten”, waarschuwt Sam Bruce.
 2. Karim Deladrière klimt met nieuwkomer ARB Hamme naar vierde plaats na 1-4-overwinning in Malle: “Zege voor Isaias”
  Futsal eerste nationale

  Karim Deladrière klimt met nieuwkomer ARB Hamme naar vierde plaats na 1-4-overwin­ning in Malle: “Zege voor Isaias”

  Hoewel er in het kampioenschap amper twee wedstrijden gespeeld waren, stond ARB Hamme al meteen voor een cruciale match. Na het – toch wel pijnlijke – verlies tegen Moeskroen werd er best gewonnen in Malle om comfortabel te blijven staan in de rangschikking. Antwerpen en Charleroi wachten immers. Het werd een terechte 1-4-overwinning.