Naim Van Attenhoven met manager en voormalig Charleroi-speler Francis Nganga poseerden voor de eerste keer met het shirt van de Franse profclub Valenciennes.
Volledig scherm
Naim Van Attenhoven met manager en voormalig Charleroi-speler Francis Nganga poseerden voor de eerste keer met het shirt van de Franse profclub Valenciennes. © RV

Ninove-sluitstuk Naim Van Attenhoven heeft op zijn verjaardag droomtransfer naar Valenciennes beet: “Heel blij dat deze deal rond is geraakt”

Voetbal eerste nationaleHet Ninoofse sluitstuk Naim Van Attenhoven heeft zichzelf een mooi verjaardagscadeau bezorgd. Precies op de dag dat de talentvolle doelman twintig werd, ondertekende Van Attenhoven een profcontract van anderhalf jaar bij de Franse tweedeklasser Valenciennes. Zijn club Ninove vangt nog een transfersom voor zijn speler, maar het exacte bedrag is niet bekendgemaakt. Zijn ex-clubs Anderlecht en Charleroi bedongen op hun beurt een doorverkooppercentage van vijf procent.

 1. Gehavend Racing Mechelen in drie minuten uitgeteld bij Belisia (2-0): “Spits gaf toe dat hij een duwfout maakte bij de openingsgoal”
  Voetbal tweede nationale b

  Gehavend Racing Mechelen in drie minuten uitgeteld bij Belisia (2-0): “Spits gaf toe dat hij een duwfout maakte bij de openings­goal”

  Behalve transfernieuws gaf men bij Racing Mechelen ook nog een blessure-update in aanloop naar het duel met Belisia. Mrani en Hmouda blijken allebei een maand out en zo was het alweer puzzelen geblazen voor Greg Vanderidt. De Mechelaars deden het niettegenstaande meer dan behoorlijk in Limburg en de partij ging goed over en weer, maar halfweg de tweede periode werd Racing twee keer kort na mekaar koud gepakt. Die 2-0 was meteen ook de eindstand.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.