Nina Van Koeckhoven: “Ik kijk wel uit naar de Spelen en het zwemmen ga ik toch op de voet volgen.”
Volledig scherm
Nina Van Koeckhoven: “Ik kijk wel uit naar de Spelen en het zwemmen ga ik toch op de voet volgen.” © Robby Verdickt

Nina Van Koeckhoven (37) trok naar de Spelen in Sydney: “Ik genoot van het samenzijn met al die topsporters”

zwemmen bijna vergeten olympiërsZwemster Nina Van Koeckhoven (37) trok voor ons land naar de Spelen in Sydney. Voor maar liefst drie estafettenummers, maar ook individueel in de 200 meter vrije slag. Een finaleplaats zat er niet in. Toch koestert Van Koeckhoven de herinneringen aan Sydney.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.