Nils Schouterden tekende eind september voor Lierse.
Volledig scherm
Nils Schouterden tekende eind september voor Lierse. © Gmax

Nils Schouterden en Lierse willen nul op zes van zich afspelen tegen Lommel: “Wat efficiëntie en hardheid toevoegen aan ons spel”

Voetbal 1BNa twee opeenvolgende nederlagen (tegen Westerlo en Moeskroen) wil Lierse zondag nog eens oogsten tegen Lommel. “Ons spel tegen Moeskroen was op zich goed genoeg. Alleen moeten we er vooraan wat efficiëntie aan toevoegen en achteraan wat hardheid”, zegt flankspeler Nils Schouterden (32).

 1. Coach Fien Callens (VC Oudegem): “Deze nieuwe confrontatie met Oostende wordt een rechtstreekse strijd voor een plaats in de play-offs”
  VROUWENVOLLEYBAL LIGA A

  Coach Fien Callens (VC Oudegem): “Deze nieuwe confronta­tie met Oostende wordt een recht­streek­se strijd voor een plaats in de play-offs”

  VC Oudegem en Oostende ontmoeten elkaar zaterdag voor de vierde keer tijdens dit volleybalseizoen. Iedereen herinnert zich ongetwijfeld de vorige spannende confrontaties. Vooral de 3-2-zege van Oudegem - na een 1-2-achterstand tijdens de competitiematch - en de extra golden set tijdens de halve finale van de Belgische beker, met een bloedstollend einde gewonnen door het team van coach Callens, zitten nog fris in het geheugen.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 1. Arne De Smet keert terug naar de roots: “In Maldegem speel ik voor oma Jenny en opa Prosper”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Arne De Smet keert terug naar de roots: “In Maldegem speel ik voor oma Jenny en opa Prosper”

  KSK Maldegem tekent de krijtlijnen uit naar volgend seizoen toe. ‘Den SK’ wordt KSVK Maldegem, er is al een nieuw logo en de clubkleuren worden rood, geel en zwart. Abdoulaye Declerck zet een punt achter zijn loopbaan, maar vanuit fusiebroer Adegem maken Gaëtan Blanquart, Kerenzo Braet en Guillaume Meulebroeck de overstap. Die laatste bereikte een mondelinge overeenkomst en bevestigt morgen zijn akkoord met de fusieclub. Met Arne De Smet keert ook een ex-speler terug naar zijn ‘roots’. En niet de minste. Wij hadden een babbel met de technisch vaardige middenvelder.