Nikodem Wierzbicki bezorgt het team uit Bree een eerste titel in de jonge geschiedenis.
Volledig scherm
Nikodem Wierzbicki bezorgt het team uit Bree een eerste titel in de jonge geschiedenis. © Rob Blank / RV

Nikodem Wierzbicki en EJ Automotive pakken eerste titel in jonge geschiedenis: “De bekroning van een heel seizoen hard vechten en intens werken”

autosport Sprint CupOnder een heerlijke nazomerzon vond afgelopen weekend de voorlaatste meeting van de Ford Fiesta Sprint Cup plaats en dat op het 100 jaar oude circuit van Spa-Francorchamps. Het jonge team EJ Automotive uit Bree was er aanwezig met maar liefst drie wagens. Het Limburgse team liet andermaal zien dat het tot de top in de spannende merkencup behoort.

  1. 42 op 42 (!) en 11 punten los, Nick Van Aken en SC Duffel kunnen titel ruiken na topperwinst tegen Nielse: “Te vroeg voor felicitaties”
    VOETBAL VIERDE PROVINCIALE C

    42 op 42 (!) en 11 punten los, Nick Van Aken en SC Duffel kunnen titel ruiken na topper­winst tegen Nielse: “Te vroeg voor felicita­ties”

    SC Duffel zette zondagmiddag een serieuze stap richting titel in vierde C. Dankzij een 5-1-zege tegen eerste achtervolger Nielse staan de Duffelaars bijna halfweg de competitie 11 punten los aan de top van de stand met een perfect rapport van 42 op 42 en scoorden ze al 83 keer. Indrukwekkende cijfers, maar toch wil clubtopschutter Nick Van Aken het vel van de beer niet vroegtijdig verkopen.