Nik Vangrunderbeek (m.) wil op z'n 34ste vooral nog genieten, al is een eerste titel ook zeker welkom.
Volledig scherm
Nik Vangrunderbeek (m.) wil op z'n 34ste vooral nog genieten, al is een eerste titel ook zeker welkom. © Jorghé Van Hecke

Nik Vangrunderbeek (Sporting Kampenhout) wil ook tegen Bertem-Leefdaal het maximum behouden: “Nog niet bezig met concurrentie”

voetbal eerste provincialeUiteraard is de weg nog heel erg lang, maar Sporting Kampenhout heeft toch maar mooi een eerste kloofje van vier punten te pakken op eerste achtervolger Linden. Ook komend weekend zijn er zaakjes te doen in de topper tegen Bertem-Leefdaal, dat zelf evenzeer goed uit de startblokken is geschoten met een plekje in de top vijf.

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.