Sheldon Bateau (r.) in duel met Thibo Baeten van Beerschot.
Volledig scherm
Sheldon Bateau (r.) in duel met Thibo Baeten van Beerschot. © Belga

Nieuwkomer Sheldon Bateau (SK Beveren) na één dag in de basis: “Zit aan zestig procent”

voetbal challenger pro leagueDaags nadat hij voorgesteld werd, stond Sheldon Bateau (31) al in de basis bij SK Beveren. Puntengewin kwam er niet, maar de centrale verdediger kon gezien de omstandigheden terugkijken op een geslaagd debuut. En dat allemaal omdat Aleksandar Vukotic last had van ‘transferitis’.

0 reacties

 1. De Decker (SK Beveren) moet puzzelen in de aanval door blessures en speelgerechtigdheid Mbokani: “Mbo thuis z’n eerste minuten kunnen geven, zou fijn zijn”
  voetbal challenger pro league
  1

  De Decker (SK Beveren) moet puzzelen in de aanval door blessures en speelge­rech­tigd­heid Mbokani: “Mbo thuis z’n eerste minuten kunnen geven, zou fijn zijn”

  Bij SK Beveren draait alles de laatste dagen rond Dieumerci Mbokani. De toptransfer leidt bijna de volledige aandacht af van de opdracht van dit weekend, de topper tegen Lierse Kempenzonen. Voor die wedstrijd heeft coach Wim De Decker heel wat kopzorgen. Er vielen met Daniel Maderner en Jóan Edmundsson twee aanvallers uit en ook Louis Verstraete staat langer aan de kant. Voor Mbokani is het afwachten of hij speelgerechtigd geraakt.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.