Bij Roel Tambeur (r.) is het al voetbal wat de klok slaat, want overdag is hij ook nog physical coach bij eersteklasser OHL.
Volledig scherm
Bij Roel Tambeur (r.) is het al voetbal wat de klok slaat, want overdag is hij ook nog physical coach bij eersteklasser OHL. © Jorghé Van Hecke

Nieuwkomer Roel Tambeur maakt met KFC Herent einde aan ongeslagen reeks Boka United: “Gelijkmaker was kleine domper”

voetbal eerste provincialeOp de eerste overwinning is het nog wachten, maar nu al is duidelijk dat KFC Herent een aanwinst is voor eerste provinciale. De kampioen in tweede was afgelopen weekend lange tijd aan de winnende hand tegen het ongeslagen Boka United, maar moest in het slotkwartier de gelijkmaker toestaan.

 1. Tom Lowet ziet GSG Aarschot B puik presteren in tweede landelijke: “Als nieuwkomer blijven we iedereen verbazen”
  Basketbal tweede landelijke

  Tom Lowet ziet GSG Aarschot B puik presteren in tweede landelijke: “Als nieuwkomer blijven we iedereen verbazen”

  GSG Aarschot B promoveerde in het voorjaar van eerste provinciale naar tweede landelijke. Voor veel ploegen is dat een grote overstap, maar de Aarschottenaren lijken er weinig problemen mee te hebben. Dit weekend werd de derby tegen Zuiderkempen met 70-78 tot een goed einde gebracht, waardoor de Hagelanders op een keurige vierde plaats staan.
 1. Grégoire Munster eindigt het rallyseizoen op een hoge noot: “We hebben een goede, intelligente wedstrijd gereden”
  autosport

  Grégoire Munster eindigt het rallysei­zoen op een hoge noot: “We hebben een goede, intelligen­te wedstrijd gereden”

  Grégoire Munster en Louis Louka (Hyundai i20 N Rally2) zijn zondag als tweede geëindigd in de Spa Rally, de slotwedstrijd van het Belgian Rally Championship. Munster was de enige rijder die min of meer gelijke tred kon houden met Stéphane Lefebvre, de uiteindelijke winnaar en de Belgische kampioen rally. Na zijn eerste zege in WRC2 van enkele weken geleden in Japan sloot Munster zijn seizoen in stijl af met een podiumplaats in de Spa Rally.
 2. Steven Ottevanger (Maaseik) na de bekernederlaag in Roeselare: “Geen antwoord op constant niveau van de West-Vlamingen”
  Volleybal Beker van België

  Steven Ottevanger (Maaseik) na de bekerneder­laag in Roeselare: “Geen antwoord op constant niveau van de West-Vlamingen”

  De kans dat Greenyard Maaseik in februari opnieuw in de bekerfinale staat, is op dit moment klein. De Maaslanders verloren zaterdagavond zo goed als kansloos bij Roeselare. In de eerste set stond Maaseik nergens, daarna staken de Limburgers wel regelmatig de neus aan het raam. “Daar moeten we ons aan optrekken met het oog op de terugwedstrijd”, vertelt Steven Ottevanger. “Roeselare speelt momenteel nog een niveautje hoger dan Maaseik.”