Robby Ndefe is één van de vier nieuwkomers bij Olsa Brakel en hij voelt er zich al helemaal in zijn sas. Geel-zwart oefent dinsdag tegen Anderlecht ter voorbereiding op de eerste bekermatch.
Volledig scherm
Robby Ndefe is één van de vier nieuwkomers bij Olsa Brakel en hij voelt er zich al helemaal in zijn sas. Geel-zwart oefent dinsdag tegen Anderlecht ter voorbereiding op de eerste bekermatch. © Geert De Rycke

Nieuwkomer Robby Ndefe voelt zich al helemaal thuis bij Olsa Brakel: “Anderlecht wordt toch al een eerste test”

Voetbal tweede nationale AMet twee zeges (Liedekerke en KVV Ardennen) en een gelijkspel (Denderhoutem) werkt tweedenationaler Olsa Brakel momenteel een degelijke voorbereiding af. Met de komst van de U23 van Anderlecht komende dinsdag krijgen ze aan de Parkweg schoon volk op bezoek. De match geldt als voorbereiding op het eerste bekertreffen van Olsa op zondag 8 augustus tegen meer dan waarschijnlijk de Kempense derdenationaler Lille.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.