Niel Bourguignon (m.) stond al in alle matchen aan de aftrap en hoopt die lijn zo lang mogelijk door te trekken.
Volledig scherm
Niel Bourguignon (m.) stond al in alle matchen aan de aftrap en hoopt die lijn zo lang mogelijk door te trekken. © Koen Merens

Nieuwkomer Niel Bourguignon aan de vooravond van twee thuismatchen met Eppegem: “Zoveel mogelijk speelminuten verzamelen en ervaring opdoen”

voetbal derde nationale AKFC Eppegem staat dit weekend voor de eerste van twee thuismatchen op rij. De tegenstander van zondag heet Voorde-Appelterre, dat met zeven op negen knap is gestart. Niel Bourguignon en maats presteren met vier op negen voorlopig nog iets wisselvalliger, maar hij wil daar graag verandering in brengen.

  1. Pieter-Jan Vercammen en Hallaar veroveren periodetitel na ruime zege tegen Rijmenam (0-8): “En nu gaan we voor de titel”
    voetbal Antwerpen

    Pie­ter-Jan Vercammen en Hallaar veroveren periodeti­tel na ruime zege tegen Rijmenam (0-8): “En nu gaan we voor de titel”

    Na de zege van SC Duffel bij Schelle zaterdagavond (0-2) had KFC Molenzonen-Hallaar zijn lot nog steeds in eigen handen, maar als het de tweede periodetitel wilde pakken, was winnen van Rijmenam wel een must. Op basis van de stand niet de kwalijkste opdracht, Rijmenam telde amper zes punten, en ook in praktijk bleken de bezoekers een maatje te groot. Voor de rust al had Hallaar de schaapjes op het droge met een 0-5- voorsprong en na de pauze zetten Pieter-Jan Vercammen en zijn maats hun periodetitel nog wat glans bij, 0-8 werd het.