Niel Bourguignon (m.) stond al in alle matchen aan de aftrap en hoopt die lijn zo lang mogelijk door te trekken.
Volledig scherm
Niel Bourguignon (m.) stond al in alle matchen aan de aftrap en hoopt die lijn zo lang mogelijk door te trekken. © Koen Merens

Nieuwkomer Niel Bourguignon aan de vooravond van twee thuismatchen met Eppegem: “Zoveel mogelijk speelminuten verzamelen en ervaring opdoen”

voetbal derde nationale AKFC Eppegem staat dit weekend voor de eerste van twee thuismatchen op rij. De tegenstander van zondag heet Voorde-Appelterre, dat met zeven op negen knap is gestart. Niel Bourguignon en maats presteren met vier op negen voorlopig nog iets wisselvalliger, maar hij wil daar graag verandering in brengen.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Mathieu Troonbeeckx hoopt met KSK Heist het tij te keren na nederlaag in Luik: “We hebben iets recht te zetten na die verloren topper”

  Mathieu Troon­beeckx hoopt met KSK Heist het tij te keren na nederlaag in Luik: “We hebben iets recht te zetten na die verloren topper”

  KSK Heist was de voorbije dagen aan bezinning toe. Negen punten bedraagt de oogst na zeven wedstrijden. Wie goed kan tellen komt dan uit bij een ‘lichte buis’. Moet anders, is dan het devies. De eerstvolgende tegenstander, in dit geval staartploeg Mandel United, moet dan het kind van de rekening worden. Heist gaat tegen de West-Vlamingen uit Izegem op zoek naar een derde (thuis)zege.